Inet Network Scanner Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Inet Network Scanner Pentru Mac pentru a vă explora rețeaua.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Lipici De Banane
Aflați despre riscurile de securitate și păstrați-vă rețeaua sub control. Această aplicație ușor de utilizat conturează o rețea de calculatoare chiar și pentru utilizatorul neexperimentat. Îți folosește cineva rețeaua fără știrea ta? Ce dispozitive sunt în prezent online? Ce porturi de acces sunt deschise? Ce servicii sunt oferite? Care este IP-ul routerului dvs.? Treziți dispozitivele de dormit de la distanță. Adăugați pictograme proprii la dispozitivele găsite.
Inet vă oferă informații despre rețelele și dispozitivele la care este conectat Mac-ul dvs. Designul său foarte ușor și ușor de utilizat permite chiar utilizatorului neexperimentat să obțină o imagine de ansamblu profundă și ușor de înțeles a unei rețele, a serviciilor de funcționare și a calității Wi-Fi.
În versiunea curentă sunt disponibile următoarele funcții:
Scaner de rețea Bonjour Portscan Browser pentru Standard porturi Airport Monitor * Wake On Lan secțiunea de ajutor
Am făcut tot posibilul pentru a dezvolta o soluție care să facă observarea rețelei cât mai simplă posibil. Indiferent dacă sunteți un expert în rețea sau un utilizator obișnuit – iNet vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a afla ce se întâmplă în rețeaua dvs.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.4
Amintiți-vă setările de expirare a scanării după repornire
Furnizor și model de bază de date
Optimizări de cod
Generalități
Lansare 17 Mai 2017
Data Adaugarii 17 Mai 2017
Versiunea 2.4
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe suplimentare necesită OS X 10.8 sau mai târziu, procesor pe 64 de biți.
Popularitate
Total Descărcări 185
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

instalați Inet Network Scanner Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite