iTools (OS X) pentru Mac – descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați iTools (OS X) Pentru Mac pentru a face configurarea serverului web Apache, DNS și FTP mai simplă.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 1 Iulie 2014
iTools (OS X) pentru Mac îmbunătățește Mac-urile bazate pe PowerPC cu servere web Apache, biblioteci OpenSSL și un interpret Perl și adaugă, de asemenea, suport pentru protocoalele WebDAV și FTP. Un lucru de remarcat este că acest freeware este scris exclusiv pentru PowerPCs și nu pentru computerele Intel, ceea ce înseamnă că nu va rula pe hardware modern fără un fel de emulator precum Rosetta.
Pro
Configurare simplă: în urma unui expert de instalare care necesită atât o parolă administrativă, cât și o repornire, iTools (OS X) Pentru Mac vă solicită să furnizați o adresă URL a serverului de la distanță, un nume de utilizator și o parolă.
Conectare ușoară: Aplicația se integrează cu keychain-ul OS X pentru salvarea informațiilor de conectare, ceea ce ușurează procesul de conectare.
Caracteristici solide: veți obține setările serverului de la distanță, configurația e-mailului, FTP, gestionarea certificatelor și toate celelalte caracteristici esențiale pe care le așteptați de la o aplicație de acest fel, toate ambalate într-o interfață accesibilă.
Contra
Numai pentru computerele învechite: nu puteți rula în siguranță aplicația trecut Mac OS X Snow Leopard Server edition. De asemenea, rețineți că, cu fiecare nouă versiune a edițiilor serverului său, Apple și-a îmbunătățit setul de caracteristici, făcând acest freeware și mai învechit.
Linia De Fund
iTools (OS X) Pentru Mac va apela doar la persoanele care au un Mac învechit. În testele noastre am stabilit că cele mai noi Mac-uri care pot rula cu succes software-ul sunt bazate pe Intel cu software-ul de emulare Rosetta instalat. Prin urmare, nu puteți rula în siguranță aplicația a trecut Mac OS X Snow Leopard Server edition.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a iTools (OS X) Pentru Mac 7.1.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.1
Generalități
Lansare 9 Noiembrie 2008
Data Adăugării 15 August 2003
Versiunea 7.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe suplimentare Mac OS X 10.2
Popularitate
Total Descărcări 106,984
Descărcări Săptămâna Trecută 3
Software De Raportare

Install iTools (OS X) pentru Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite