K9 Web Protection Browser pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați K9 Web Protection Browser pentru iOS pentru a oferi un browser de internet sigur pentru familia dvs. pentru iPhone, iPod Touch și iPad.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 22 Mai 2013
Browserul K9 Web Protection încearcă să umple golul din filtrele de acces Safari, oferind o experiență secundară de navigare pentru copii, combinată cu ajustarea unor setări de securitate. Setările de protecție încorporate pe un iPhone sau iPad sunt destul de decente, dar sunt în unele moduri limitate, în special pentru copiii mai mici. Browserul web permite, în special, accesul deschis la Internet dacă nu este filtrat într-un fel. Aceasta este ceea ce K9 Web Protection Browser se străduiește să remedieze.
Dacă sunteți îngrijorat de ceea ce copiii dvs. au acces în prezent pe dispozitivele lor iOS, K9 Web Protection Browser este un bun înlocuitor pentru Safari. Este nevoie de ceva timp pentru a configura, dar instrucțiunile detaliate furnizate de dezvoltatori îl fac un proces destul de simplu; iar aplicația este gratuită fără reclame, ceea ce este o atingere plăcută, având în vedere costul multor alte înlocuiri ale browserului.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.1.187
Suport pentru iPhone 5 și 4 inch ecrane iPod
Adăugat de căutare completare automată
Fix se blochează în timpul încărcării anumitor site-uri web
Performanță și stabilitate îmbunătățite
Generalități
Lansare 26 Martie 2013
Data Adaugarii 26 Martie 2013
Versiunea 1.1.187
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS, iPhone OS 4.x
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,138
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează K9 Web Protection Browser pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite