Letter Chase Typing Tutor – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Letter Chase Typing Tutor pentru Windows pentru a afla cum să tastați folosind o metodă vizuală.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 27 Iul 2010
Tastarea a fost domeniul secretarilor și scriitorilor, dar popularitatea explozivă a computerelor a făcut-o o abilitate importantă pentru aproape toată lumea. Oamenii care pot & apos;t tip sunt la un dezavantaj serios atunci când vine vorba de succes în școală, aplicarea pentru locuri de muncă, și chiar păstrarea în contact cu prietenii și familia. Scrisoare Chase tastarea Tutor este un program simplu care te învață să tastați folosind un proces pas-cu-pas, asigurându-se că tehnica adecvată este învățat păstrând în același timp procesul de a deveni copleșitoare.
Scrisoare Chase tastarea Tutor instalează politicos, dar lasă un dosar în urmă la îndepărtarea. Recomandăm acest program tuturor utilizatorilor.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii complete a Scrisoare Chase tastarea Tutor 5.4. Versiunea de încercare este limitată la 30 de zile.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 5.4
Generalități
Lansare 7 Decembrie 2009
Data Adăugării 8 Decembrie 2009
Versiunea 5.4
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 306,459
Descărcări Săptămâna Trecută 5
Software De Raportare

Install Letter Chase Typing Tutor – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite