LibreOffice-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați LibreOffice Pentru Windows pentru a îmbunătăți producția de documente și prelucrarea datelor cu aplicații bogate în funcții. LibreOffice a avut 5 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale LibreOffice
Îmbunătățiți producția de documente și procesarea datelor cu aplicații bogate în funcții
Ultima actualizare pe 10/08/20
Au fost 5 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Mac

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 3, 2014
LibreOffice este o suită gratuită de aplicații pentru crearea de documente text, foi de calcul, prezentări și multe altele, pe care le puteți salva apoi în formate Microsoft Office. Cu LibreOffice, veți obține aproape toată funcționalitatea procesării de text plătite și a altor programe fără prețul ridicat.
Pro interfață familiară: în LibreOffice, fiecare program de interfață va fi familiar pentru oricine care a folosit Microsoft Office. Indiferent dacă creați o prezentare, un document sau o foaie de calcul, veți putea găsi rapid instrumentele și funcțiile pe care le căutați, grupate exact așa cum vă așteptați să fie.
Programe suplimentare: pe lângă cele trei programe de bază (Writer, Calc și Impress), LibreOffice oferă aplicații pentru desen, formule matematice și baze de date. Există chiar și un expert de baze de date pentru a vă ghida prin procesul de creare a unei noi baze de date.
Partajare ușoară: în timp ce formatul de fișier implicit pentru acest program este ODT, puteți salva documente în mai multe alte formate. Aceasta include formate de fișiere Microsoft Office, ceea ce facilitează partajarea fișierelor LibreOffice cu alții. De asemenea, puteți deschide fișiere Microsoft Office.
Cons Convoluted ajutor: fișierul de ajutor LibreOffice conține foarte puține informații. Există, de asemenea, o pagină de discuții, probabil pentru ca utilizatorii să facă schimb de informații și să pună întrebări, dar aceasta este complet goală și nu vă permite să introduceți nimic.
Java Runtime Environment cerință: LibreOffice necesită cea mai recentă versiune de Java Runtime Environment pentru anumite caracteristici, inclusiv crearea unei noi baze de date. Fără această instalare suplimentară, nu veți putea profita din plin de toate caracteristicile programului.
Linia de fund LibreOffice este o alternativă bună la Microsoft Word sau alte programe de procesare a cuvintelor plătite și apartamente de birou. Aplicațiile sale sunt accesibile și organizate într-un mod familiar, iar suita include câteva aplicații bonus. Utilizatorii de energie va trebui să instalați Java Runtime Environment pentru a obține cele mai multe din program, dar utilizatorii ocazionali poate sări peste acest pas și doar bucurați-vă de funcțiile de bază de procesare de text, calcul tabelar, creare și gestionare și prezentare de construcții-toate pentru gratuit.

instalare LibreOffice-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite