LogMeIn Free for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați LogMeIn gratuit pentru Mac pentru a obține acces securizat instantaneu la computer și programele sale și e-mail, de oriunde.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 24, 2014
LogMeIn Free este un program de acces la distanță care vă permite să accesați de la distanță computerele dintr-un browser Web. De asemenea, oferă o soluție de partajare a fișierelor atunci când aveți fișiere mari pe care trebuie să le partajați.
Accesul la calculator bazat pe ProsBrowser: posibilitatea de a vă conecta la contul dvs. printr-un browser Web și de a accesa un computer la distanță este un concept foarte util și funcționează excelent în LogMeIn. Log-in și acces a fost rapid și a lucrat perfect în testare.
Interfață web bună: trebuie să vă conectați la site-ul web pentru a testa cu adevărat modul în care funcționează această aplicație pe computerul pe care este instalat, iar site-ul web funcționează perfect. Log-in este rapid, iar apoi selectați doar computerul, conectați-vă, și îl puteți accesa de la distanță.
Partajare mare de fișiere: Aceasta este o alternativă fantastică la servicii precum Dropbox sau Google Drive. LogMeIn vă permite să găzduiți fișierele pe propriul computer, dar partajați un link, astfel încât oamenii să poată transfera o copie direct de pe computer pe mașina lor. Acesta este un mod foarte eficient de a partaja fișiere, iar aplicația poate crea un link de descărcare care expiră într-un număr predeterminat de zile cu doar câteva clicuri.
Instalare ConsComplicated: procesul de instalare a fost mai confuz decât trebuia să fie. Programul v-a cerut să creați un cont printr-un link care a deschis o pagină de înscriere într-un browser Web. După crearea unui cont, site-ul încearcă să vă solicite să instalați software-ul pe care îl instalați deja, care a fost redundant.
Navigare lentă: prin retestarea repetată, LogMeIn a avut în mod constant probleme de funcționare fără probleme.
Linelogmein de fund nu este lipsit de dezavantajele sale, iar instalarea ar putea fi cu siguranță mai lină, dar în general este un program bun. Funcțiile de acces la distanță funcționează bine, la fel ca și partajarea fișierelor, iar programul în sine este foarte ușor de utilizat.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.1.229
Acum acceptă vizualizarea HD
Generalități
Data Adaugarii 19 Aprilie 2012
Versiunea 4.1.229
Sisteme De Operare
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 62,344
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install LogMeIn Free for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite