MacRAR for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați MacRAR pentru Mac pentru a comprima, decomprima și cripta fișierele în format RAR. MacRAR a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale MacRAR
Comprimați, decomprimați și criptați fișierele în format RAR
Ultima actualizare pe 11/05/20
Nu haы fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android și Windows
Descrierea dezvoltatorului
De RARLAB
RAR introduce un algoritm original de compresie. Oferă rapoarte de compresie ridicate pe fișiere executabile, biblioteci de obiecte, fișiere text mari etc.
RAR oferă un algoritm opțional de compresie extrem de optimizat pentru date multimedia.
RAR oferă funcționalitate pentru crearea unei arhive solide, care poate crește raportul de compresie cu 10% – 50% față de metodele mai comune, în special atunci când se împachetează un număr mare de fișiere mici.
RAR oferă posibilitatea de a crea și schimba arhive SFX folosind module SFX implicite și externe.
RAR oferă posibilitatea de a crea o arhivă multi-volum ca SFX.
RAR oferă o serie de funcții de serviciu, cum ar fi setarea unei parole, adăugarea de arhivă și comentarii de fișiere. Chiar și arhivele deteriorate fizic pot fi reparate și o arhivă poate fi blocată pentru a preveni modificările ulterioare.

instalare MacRAR pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite