MacTubes for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați MacTubes pentru Mac pentru a descărca și reda videoclipuri YouTube. MacTubes a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre MacTubes
Descărcați și redați videoclipuri YouTube
Ultima actualizare pe 12/22/12
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
CBS Interactive nu încurajează sau nu aprobă duplicarea sau distribuirea ilegală a contentului protejat de drepturi de autor.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 16 Aprilie 2014
MacTubes simplifică procesul de găsire și streaming de videoclipuri YouTube, oferindu-vă acces la ele departe de browserul dvs. de Internet. Cu acest program, rezultatele căutării dvs. vor fi afișate în interfața aplicației, iar selectarea unui videoclip deschide o fereastră pop-up unde începe să se redea imediat.
Pro Rapid: atât căutările, cât și redarea sunt rapide atunci când sunt finalizate prin această aplicație. Obțineți aceleași rezultate de căutare ca și dacă ați căuta direct pe YouTube, iar redarea este lină și clară.
Liste de redare: puteți face, de asemenea, liste de redare de melodii sau clipuri video pentru a reda la un moment ulterior. Deși poate fi puțin dificil să vă dați seama cum să adăugați videoclipuri la listele de redare la început, funcția funcționează, iar listele completate sunt ușor accesibile printr-o listă din partea stângă a interfeței.
Contra controale confuze: în timp ce funcțiile de căutare și redare ale acestei aplicații sunt destul de simple, accesarea unora dintre celelalte caracteristici poate fi confuză. De exemplu, făcând clic pe pictograma care pare a fi pentru adăugarea melodiilor la o listă de redare, apare doar un mesaj care spune că trebuie să vă conectați pentru a face acest lucru, dar nu există nicio opțiune de conectare. Cu toate acestea, atunci când aduceți meniul derulant din pictograma din colțul din stânga jos al interfeței video, există o opțiune pentru a adăuga videoclipul la o listă de redare care funcționează. Totuși, trebuie să fi creat deja noua listă de redare din meniul Fișier.
Ecran mic: indiferent de ceea ce faceți, videoclipul este redat într-o cutie mică din interiorul unei ferestre goale mai mari. Butonul pentru maximizarea videoclipului pentru a prelua ecranul complet nu funcționează, așa că, în timp ce puteți mări întreaga fereastră de redare, videoclipul, în sine, ocupă doar o mică parte din acel spațiu.
Linia de fund Această aplicație gratuită este excelentă pentru a face liste de redare de muzică din videoclipurile YouTube odată ce ați prins interfața. Nu e cea mai bună opțiune, deși, dacă sunteți de fapt interesat în vizionarea clipurilor video, ei înșiși, ca fereastra de vizualizare este destul de mic.

Install MacTubes for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite