Malwaretes for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Malwarebytes pentru Mac pentru a detecta și zdrobi amenințările potențial periculoase, pentru a bloca întreruperile frauduloase nedorite și pentru a rămâne în siguranță cibernetică. Malwarebytes a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Malwarebytes
Detectați și eliminați amenințările potențial periculoase, blocați întreruperile frauduloase nedorite și rămâneți în siguranță cibernetică
Ultima actualizare la 26.08.20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android, iOS și Windows
AdwareMedic este acum Malwarebytes pentru Mac.
După expirarea perioadei de încercare de 14 zile, Malwarebytes revine la o versiune gratuită fără protecția completă în timp real.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 23 Ianuarie 2015
Malwarebytes Anti-Malware pentru Mac (fostul AdwareMedic) scanează rapid Mac-ul pentru malware și adware și apoi vă permite să-l eliminați cu doar câteva clicuri. În plus, aplicația oferă o mulțime de informații despre cum să procedați dacă continuați să aveți probleme după eliminarea programelor malware și adware.
Pro Compact și eficient: Malwarebytes Anti-Malware pentru Mac ocupă puțin spațiu pe computer. De fapt, tot ce descarcă este un document text cu definiții malware și adware actualizate, astfel încât să poată identifica toate elementele nedorite de pe computer. Scanările sunt finalizate rapid și puteți șterge elemente chiar din lista de rezultate, făcând procesul de eliminare a programelor malware și adware de pe Mac rapid și ușor.
Resurse bune: pe lângă eliminarea programelor malware și adware, aplicația include un set util de resurse pentru a vă ajuta să rezolvați problemele conexe pe care le puteți întâmpina. Aceste resurse includ sfaturi utile și link-uri către informații mai detaliate în cazul în care continuați să aveți probleme. Prin intermediul software-ului, puteți contacta echipa de asistență a companiei și puteți trimite un instantaneu de sistem dacă întâmpinați probleme de malware sau adware care nu au fost găsite de software.
Contra funcționalitate de bază: această aplicație elimină numai software-ul independent identificat în mod specific ca malware sau adware. Nu vă poate ajuta să resetați setările browserului dacă adware le-a schimbat și nu poate elimina alte programe nedorite care ar fi putut fi instalate fără știrea dvs. împreună cu adware-ul. În timp ce resursele însoțitoare includ informații despre acest lucru, ar fi bine dacă ar fi inclus un pic mai multă funcționalitate. Procesul de scanare este manual, fără nici o modalitate de a programa scanări.
Linia de fund Malwarebytes Anti-Malware pentru Mac este un utilitar gratuit care va elimina malware și adware de pe Mac rapid și eficient. Nu este cel mai puternic sau versatil program (este o versiune rebranduită a AdwareMedic, nu o versiune Mac a Malwarebytes Anti-Malware Pentru Windows), dar dacă malware sau adware este problema ta, aceasta este o soluție bună. Procesul său simplificat îl face accesibil pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență, iar informațiile suplimentare furnizate sunt o atingere plăcută.
Notă: această recenzie a fost actualizată pentru a reflecta o schimbare a numelui produsului de la AdwareMedic la Malwarebytes Anti-Malware pentru Mac.

Install Malwaretes for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite