Marble Blast Gold Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Marble Blast Gold Pentru Mac pentru a vă cursa marmura prin platforme periculoase și pentru a colecta power-up-uri.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Dec 19, 2012
Marble Blast Gold Pentru Mac este un joc bazat pe abilități în care încercați să vă rostogoliți marmura printr-un peisaj în schimbare, fără să cadă. Disponibil pentru Mac OS X, Marble Blast Gold Pentru Mac se instalează cu ușurință. Versiunea completă se vinde pentru $6.99.
Marmura explozie de aur pentru Mac începe cu o marmură multicoloră pe un peisaj de desene animate gridded. Obiectivul jocului este de a naviga marmura înainte pe platforma fără a cădea. Pe măsură ce trece prin scene multicolore, există mai multe de putere-up-uri pentru a adăuga viteză, vă permit să sari peste obstacole, și alte caracteristici. De-a lungul modul în care, de asemenea, colecta pietre, toate în timp ce încerca să ajungă la linia de sosire cât de repede poți. După fiecare nivel apare un peisaj nou, mai complicat și provocarea începe din nou. Există peste 100 de niveluri pentru a finaliza, fiecare adăugând ceva mai dificil și interesant.
Marble Blast a fost în jur de mulți ani și sa dovedit a fi un joc popular cu mulți jucători. Această ultimă versiune adaugă niveluri și caracteristici. Grafica sunt foarte bune și jocul va atrage rapid vă și păstrați-vă joc pentru un timp destul. Ne-am bucurat de joc Marble Blast Aur Pentru Mac și va reveni la ea în viitor.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Marble Blast Gold Pentru Mac 1.6 u.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.6 u
Generalități
Lansare 9 Noiembrie 2008
Data Adăugării 15 Septembrie 2006
Versiunea 1.6 u
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.4
Cerințe suplimentare Mac OS X 10.2/10.3/10.4, procesor G4 recomandat 64 MB RAM
Popularitate
Total Descărcări 308,150
Descărcări Săptămâna Trecută 25
Software De Raportare

instalează Marble Blast Gold Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite