Melody Assistant (Classic) Pentru Mac – descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Melody Assistant (Classic) Pentru Mac pentru a edita și compune scoruri muzicale sau pentru a calcula automat tablaturile și diagramele de acorduri dintr-o melodie.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Software-Ul Myriad
Melody Assistant editează și compune partituri muzicale. Acesta oferă o bază de date integrată de sunet digital și editor, tablatures, diagrame coardă, versuri, karaoke, și grafică. Importă fișiere MOD, MIDI, KAR, SGU, AIFF, WAV și BMP. De asemenea, dispune de capacitatea de a alinia doage atât la dreapta cât și la stânga în timpul imprimării, opțiunea de a salva fișierele într-un format comprimat și capacitatea de a imprima bretele și paranteze pentru a grupa doage.
Această versiune aduce o interfață de utilizator îmbunătățită, cu o nouă gestionare a listelor ierarhice, un nou set de pictograme implicit și selecția discontinuă a simbolurilor muzicale.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.0.2
Generalități
Lansare 5 Decembrie 2008
Data Adăugării 7 August 2004
Versiunea 7.0.2
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS Classic
Cerințe suplimentare Mac OS 8/9
Popularitate
Total Descărcări 41,415
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Melody Assistant (Classic) Pentru Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite