Microsoft Excel 2016 Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Excel 2016 Pentru Mac pentru a analiza și vizualiza datele în moduri noi și intuitive.

Recenzia Editorilor
shelbybrown octombrie 21, 2015
Excel 2016 Pentru Mac aduce o mulțime de îmbunătățiri binevenite la foaia de calcul workhorse, dar, de asemenea, lasă instrumente utile.
Trecerea la cloud: ca și celelalte aplicații din cea mai recentă suită Mac Office, Excel 2016 vă permite să stocați, să sincronizați și să editați fișiere online, prin intermediul serviciului de stocare cloud OneDrive Microsoft. De asemenea, puteți salva fișiere Excel în contul dvs.
Colaborați: Excel 2016, prin OneDrive, vă permite să partajați documente cu colegii și să colaborați în timp real. Puteți discuta online, de asemenea, fie printr-o fereastră de chat document sau prin Skype.
Design Modern: panglica reproiectată pentru versiunea Mac a Excel împrumută aspectul omologului său Windows, prezentând instrumente și opțiuni de formatare în același mod ca și Excel Pentru Windows. Excel recomandă, de asemenea, diagrame adecvate pe baza datelor din foile de calcul.
Mutarea pe platforme: Excel 2016 acceptă multe dintre comenzile rapide de la tastatură Windows și majoritatea funcțiilor Excel 2013 Pentru Windows, ceea ce ar trebui să faciliteze utilizarea instrumentului pe platforme. Actualizarea include, de asemenea, un add-in Toolpak de analiză, Feliatoare PivotTable pentru analiza datelor și un constructor de formule îmbunătățit.
Limitele ConsMacro: înainte de Office 2016, puteți construi macrocomenzi în Excel Pentru Mac. Ediția din 2016 oferă ceea ce Microsoft numește un Editor Visual Basic “simplificat”(VBE), care vă permite să depanați macrocomenzile existente. Dar dacă doriți să construiți macrocomenzi noi, trebuie să faceți acest lucru pe partea Windows sau să utilizați o versiune Mac anterioară. Pentru cei care au construit macro-uri în edițiile anterioare Mac, aceasta este o mare pierdere.
Bottom LineExcel 2016 este, probabil, în valoare de upgrade doar pe baza capacității sale de a profita de OneDrive. Noile instrumente de analiză și formula builder ajută la menținerea foii de calcul Microsoft ca instrument esențial. Hobbling instrumentul său macro-uri, cu toate acestea, diminuează un pic de atractie pentru utilizatorii grave.
Mai multe Resursemicrosoft Office 2016 Pentru Mac
LibreOffice
Aplicații Google Drive
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 15.11.1
Generalități
Lansare 21 Octombrie 2015
Data Adaugarii 21 Octombrie 2015
Versiunea 15.11.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 167,559
Descărcări Săptămâna Trecută 172
Software De Raportare

instalare Microsoft Excel 2016 Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite