Microsoft Excel-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Excel Pentru Windows pentru a procesa un număr mare de date, pentru a produce rezultate dinamice și pentru a le partaja online.

Recenzia Editorilor
shelbybrown iunie 15, 2018
Microsoft Excel 2016 Pentru Windows este un cal de povară al unui software de calcul tabelar, oferind metode puternice pentru rezumarea, analiza, explorarea și prezentarea datelor.
ProsExcel vine ca parte a Microsoft Office 365: Microsoft Excel este porțiunea de foaie de calcul a aplicațiilor Microsoft Office. Pentru 69.99 un an, Office 365 Personal edition, care, împreună cu Excel, vine cu Cuvânt, cuvânt-prelucrare cal de povară; PowerPoint, omniprezente slideshow app; OneNote, pentru a lua notițe pe platforme; Outlook, un full-featured serviciu de e-mail; OneDrive, Microsoft a's serviciu de stocare cloud; și Skype pentru apeluri de voce și video.
Pentru 99 USD pe an, abonați-vă la Office 365 Home edition, care include aceleași aplicații de productivitate și vă permite să vă partajați abonamentul cu alți patru utilizatori.
Dacă mai degrabă cumpărați Office și ați terminat cu el, pentru 149,99 USD, puteți achiziționa Office Home and Student 2016 pentru ediția PC, care include Word, Excel, PowerPoint și OneNote.
Sau cumpărați Excel separat: dacă nu aveți nevoie de celelalte aplicații care alcătuiesc aplicațiile Office, puteți obține Microsoft Excel 2016 separat pentru 129,99 USD. Excel-ul independent Pentru Windows include corecții și îmbunătățiri ale erorilor, dar nu vă oferă un upgrade la următoarea ediție majoră a software-ului. Versiunea independentă nu include și serviciile OneDrive și Skype.
Tone de formule și funcții: cu formule, puteți efectua calcule pe datele din foaia de calcul Excel, cum ar fi găsirea totală pentru un rând de numere. Puteți accesa rapid formulele prin bara de formule Excel.
O bună parte din ceea ce face Excel atât de puternic este lățimea funcțiilor sale, care se bazează pe formule. Printre cele mai utile sunt suma, IF, LOOKUP, VLOOKUP, MATCH, CHOOSE, DATE, DAYS, FIND și funcțiile INDEX. Excel, de asemenea, vine cu funcții specializate pentru cub, bază de date, data și ora, inginerie, financiare, informații, logic, căutare, matematica, statistice, text, și funcții Web.
Tabele Pivot: împreună cu funcții, Excel's arma nu-așa-secret este tabelul pivot. Tabelele Pivot vă permit să înțelegeți rapid datele din rânduri și coloane analizând și afișând un rezumat al datelor dvs. Excel vine, de asemenea, cu ceea ce Microsoft numește “slicers”- butoane pe care le puteți face clic pentru a filtra tabelele sau a pivota datele tabelelor.
VBA: nu este îndrăgitul Visual Basic, ci Visual Basic pentru aplicații sau VBA, vă permite să automatizați sarcini repetitive și să extindeți Excel, să creați interacțiuni personalizate cu utilizatorii în foile de calcul Excel și să lucrați cu alte produse de birou. De asemenea, puteți adăuga comenzi opționale într-un fișier Excel prin intermediul suplimentelor Excel.
Șabloane: Excel oferă o colecție largă de șabloane care vă oferă un început de rulare în prezentarea datelor dvs. și vă permit să adăugați poloneză la fișierele de calcul tabelar. Puteți alege dintr-o gamă de șabloane personale, inclusiv un planificator back-to-school, planificator săptămânal de mese, listă de emisiuni de streaming, planificator de evenimente de grup, manager de bani și manager de buget personal. Șabloanele de afaceri variază de la cele pentru un program săptămânal de atribuire și un calendar de 12 luni până la bugetul financiar anual și bugetul de marketing al canalului.
Office în cloud: ca și în cazul celorlalte aplicații din suita Microsoft Office, Excel 2016 vă permite să stocați, să sincronizați și să editați foile de calcul online, prin intermediul serviciului cloud OneDrive al Microsoft.
Colaborați: prin OneDrive, partajați și lucrați la fișierele de calcul tabelar cu colegii prin colaborare în timp real pe documente.
Mutarea pe platforme: pe lângă versiunea pentru PC a Excel, Microsoft are aplicații pentru foi de calcul pentru Mac, Android, iPhone și web printr-un browser.
Citește și: pentru o alternativă gratuită, consultați foile Google.
ConsPay pentru putere: dacă aveți nevoie de o foaie de calcul industrială, doriți Excel. Dar dacă faceți doar calcule simple, prețul Excel poate fi un pic cam mare, așa că ar trebui să luați în considerare un alt program de foi de calcul, cum ar fi foile Google.
Linia de fundversiunea Windows a Microsoft Excel 2016 este o aplicație de calcul tabelar puternic, de încredere, care poate criza doar despre orice număr. Dacă aveți nevoie de ofertele horsepower Excel și doriți să profitați de tabelele pivot, prețul software-ului de calcul tabelar Microsoft merită.
A se vedea, de asemeneamicrosoft pentru a da Office 365, Office.com Aplicații un makeover (de la ZDNet)
Trei sfaturi pentru a utiliza formatarea condiționată Excel mai eficient (de la TechRepublic)
10 + lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a cumpăra Office 365 (de la TechRepublic)
3 modalități de reconciliere a tranzacțiilor folosind Excel 2016 (de la TechRepublic)
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2016
Completare automată îmbunătățită.
TEXTJOIN combină textul din mai multe intervale.
CONCAT, cum ar fi concatenat, dar mai bine.
IFS pentru cei obosiți să tasteze funcții complicate, imbricate.
SWITCH evaluează o expresie împotriva unei liste de valori în ordine.
MAXIFS returnează cel mai mare număr dintr-un interval, care îndeplinește un singur sau mai multe criterii.
MINIFS funcții similare cu MAXIFS, dar returnează cel mai mic număr într-un interval.
Generalități
Lansare 9 Februarie 2016
Data Adaugarii 11 Februarie 2016
Versiunea 2016
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 124,349
Descărcări Săptămâna Trecută 145
Software De Raportare

instalează Microsoft Excel-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite