Microsoft Powerpoint 2016 Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Powerpoint 2016 Pentru Mac pentru a pregăti prezentări uimitoare, salvați-le pe nor, și partaja cu alte persoane.

Recenzia Editorilor
shelbybrown octombrie 16, 2015
PowerPoint este un software de prezentare de top-sertar, iar ediția 2016 Mac câștigă o mână de adăugiri utile pentru a menține instrumentul vital.
Panglica ProsBorrowed: ediția 2016 Mac se potrivește cu versiunea Windows a panglicii PowerPoint. Filele din panglică oferă acces la instrumente de proiectare, tranziții, animații și multe altele.
Noua filă Design: fila ribbon's Design oferă o selecție de teme și variante. Faceți clic pe o temă pentru a vedea o previzualizare a acesteia cu diapozitivul. De asemenea, puteți alege fonturi, culori și stiluri de fundal.
Revamped presenter view: noul prezentator view face o treabă bună de a afișa notele de difuzor, diapozitivul următor și locația dvs. relativă în pachetul dvs. de diapozitive.
Partajarea: partajarea panglicii acest buton de prezentare vă permite să invitați colaboratori la prezentarea curentă sau să trimiteți o copie prin e-mail. Pentru a adăuga colaborare, panoul comentarii vă permite să faceți și să răspundeți la comentariile din diapozitive și oferte comentarii filetate.
OneDrive: puteți stoca cu ușurință prezentări pe OneDrive, unde le puteți accesa din versiunile Windows și mobile ale PowerPoint.
ConsLacks unele caracteristici OS X: PowerPoint pentru Mac împrumută unele caracteristici utile din partea Windows, dar este foarte mult o aplicație Mac. Acum acceptă gesturi Multi-Touch, de exemplu. Totuși, nu folosește Salvarea automată a OS X sau acceptă posibilitatea de a redenumi, eticheta și schimba locația unui document în bara de titlu a unui document.
Linia de fundapple & apos;s Keynote este o alegere naturală pentru utilizatorii de Mac care caută software de prezentare. Dar versiunea Mac a PowerPoint – cu noile sale instrumente de proiectare, abilitatea de a personaliza teme și de a partaja prezentări și disponibilitatea pe platforme și dispozitive-este un instrument solid, ușor de utilizat pentru a construi prezentări eficiente și nu ar trebui să fie trecute cu vederea.
Mai multe Resursemicrosoft Office 2016 Pentru Mac
LibreOffice
Aplicații Google Drive
Apple Keynote
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0
Generalități
Lansare 15 Octombrie 2015
Data Adaugarii 15 Octombrie 2015
Versiunea 1.0
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 135,376
Descărcări Săptămâna Trecută 101
Software De Raportare

instalare Microsoft Powerpoint 2016 Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite