Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate Pentru Windows pentru a crea, implementa și depana aplicații pe o gamă largă de platforme cu industria lider IDE Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
Creați, implementați și depanați aplicații pe o gamă largă de platforme cu IDE-ul lider în industrie
Ultima actualizare pe 04/17/10
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_iconDescrierea dezvoltatorului
De Microsoft
Simplificați sarcinile de bază ale creării, depanării și implementării aplicațiilor. Oferiți rezultate de afaceri utilizând procese productive, previzibile, personalizabile și creșteți transparența și trasabilitatea pe tot parcursul ciclului de viață cu analize detaliate.
Dacă crearea de soluții noi sau îmbunătățirea aplicațiilor existente eliberați-vă creativitatea cu puternic prototipuri, arhitectura și dezvoltarea de instrumente care să-ți aduci viziune a vieții vizează un număr tot mai mare de platforme și tehnologii, inclusiv cloud și calcul paralel. Realizați o productivitate crescută a echipei prin utilizarea funcțiilor avansate de colaborare și utilizați instrumente integrate de testare și depanare pentru a găsi și remedia erorile rapid și ușor creând soluții de înaltă calitate în timp ce reduceți costurile dezvoltării soluțiilor.

instalează Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite