Microsoft Word-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Microsoft Word Pentru Windows pentru a crea și partaja content cu ajutorul unui set complet de instrumente de scris.

Recenzia Editorilor
shelbybrown iunie 14, 2018
Cu colecția sa solidă de șabloane, instrumente utile de formatare și proiectare și capabilități puternice de colaborare, Microsoft Word 2016 Pentru Windows este ceea ce se măsoară împotriva oricărui alt program de procesare a cuvintelor.
ProsComes ca parte a Office 365: Microsoft Word este piesa de procesare a textului din suita Office de instrumente de productivitate. Cu 69.99 dolari un an Office 365 Personal edition, veți obține, de asemenea, Excel, foaia de calcul industrial-putere; PowerPoint, instrument de prezentare de afaceri de alegere;OneNote, o aplicație cross-platform de luare a notelor; Outlook, un serviciu de e-mail de mare putere; OneDrive, Microsoft' s cloud storage service;și Skype, pentru apeluri vocale și video.
Pentru 99 USD pe an, vă puteți abona la Office 365 Home edition, care include aceeași colecție de aplicații pe care le puteți partaja cu alți patru utilizatori alături de dvs.
Dacă mai degrabă nu obțineți un abonament la birou, ci cumpărați o singură dată, pentru 149,99 USD, puteți cumpăra Office Home and Student 2016 pentru ediția PC, care include Word, Excel, PowerPoint și OneNote.
Sau cumpărați separat: puteți obține cea mai recentă versiune a procesorului de texte Microsoft-Word 21016-separat pentru 129,99 USD. Versiunea autonomă include remedieri de erori și alte îmbunătățiri, dar nu include un upgrade la următoarea ediție majoră a software-ului. Versiunea independentă nu include și serviciile OneDrive și Skype.
Colecție bogată de instrumente de formatare și editare: prin panglica Word, puteți schimba fonturile;ajustați dimensiunea fontului; schimbați culoarea fontului; și aplicați bold, italice, subliniere și strikethrough. Puteți aplica stiluri predefinite, inclusiv pentru titluri; liste de bullet și numere; și puteți crea subsoluri și anteturi. Tu sau curs poate incent text, dar puteți ajusta, de asemenea, spațierea liniilor și a stabilit alinierea textului. De asemenea, aveți control asupra formatării și puteți personaliza modul în care formatul caracterelor și paragrafelor arată în documentul dvs.
Word include, de asemenea, instrumente de editare colaboratoare care vă permit să urmăriți modificările aduse documentelor efectuate de colegi, să acceptați sau să respingeți fiecare editare și să faceți comentarii în documente.
Șablon, șablon, șabloane: Word vine cu o colecție largă de șabloane pentru adăugarea unui aspect profesional lustruit documentelor dvs. Puteți alege dintr-o gamă de stiluri de raport, broșuri, scrisori de intentie, CV-uri, rapoarte de student, calendare, comentarii, pliante, buletine informative, și materiale de instruire.
Condiții de viață în cloud: dacă vă abonați la suita Office 365, puteți profita de serviciul OneDrive Microsoft pentru a stoca, edita și actualiza automat documentele Word dintr-un browser și orice Mac, PC și dispozitiv mobil care face parte din planul dvs.
Colaborare în timp Real: Puteți partaja un document Word fie de pe PC-ul Windows, fie prin Office Online, apoi puteți colabora în timp real cu colegii cu Word online prin OneDrive. Comentariile sunt filetate, astfel încât să puteți continua o conversație într-un fișier.
De asemenea, versiuni mobile, MacOS și web: pe lângă ediția pentru PC, Microsoft are Aplicații Word pe Mac, Android, iPhone și pe web printr-un browser.
Vedeți: pentru o alegere solidă și gratuită, încercați Google Docs
ConsA bit scump: dacă aveți nevoie de un software puternic și profund de procesare a textului, nu veți face mult mai bine decât Word. Dar dacă faceți scrierea și editarea textului de bază, prețul Word poate părea un pic abrupt și ar trebui să luați în considerare un alt instrument, cum ar fi Google Docs.
Jos LineAvailable fie ca parte a Microsoft Office 365, Windows sau ca independent Word 2016, Microsoft a's word-processing software-ul-cu colaborările sale instrumente, largă colecție de template-uri, și de editare bogat și instrumente de formatare — este de 800 de lire sterline gorila de procesoare de text.
A se vedea, de asemenea, Microsoft pentru a da Office 365, Office.com Aplicații un makeover
Trei sfaturi pentru utilizarea mai eficientă a formatării condiționate Excel
10 + lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a cumpăra Office 365
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2016
Lucrați împreună în timp real și împărtășiți-le colegilor care folosesc Word 2016 sau Word Online.
Spune-mi ce vrei să faci box te ajută să ajungi la funcțiile pe care vrei să le folosești sau la acțiunile pe care vrei să le efectuezi.
Căutare inteligentă, alimentat de Bing, aduce cercetare direct în Word 2016.
Adăugați ecuație matematică complexă în documentul dvs.
Accesați fișier> istoric pentru a vedea o listă completă a modificărilor aduse documentului
Partajați documentul cu alte persoane din SharePoint, OneDrive sau OneDrive for Business sau pentru a trimite un PDF sau o copie ca atașament de e-mail, direct din Word.
Alegeți dintr-o colecție de umpleri presetate și temă în Galeria de forme.
Generalități
Lansare 9 Februarie 2016
Data Adaugarii 10 Februarie 2016
Versiunea 2016
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 307,598
Descărcări Săptămâna Trecută 107
Software De Raportare

instalează Microsoft Word-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite