ModernMix-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați ModernMix Pentru Windows pentru a rula aplicații moderne (Metro) într-o fereastră de pe desktopul Windows 8. ModernMix a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale ModernMix
Rulați aplicații moderne (Metro) într-o fereastră de pe desktopul Windows 8
Ultima actualizare la 08/08/15
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_icon


Recenzia Editorilor
Download.com Personal 26 Martie 2013
Modern Mix este un tweak Pentru Windows 8 care aduce utilizatorii cu un pas mai aproape de experiența clasică Windows din mediul UI Modern. Cea mai recentă versiune a Stardock elimină bariera dintre ecranul de pornire și desktop, permițând aplicațiilor moderne să ruleze într-o fereastră. Rezultatul este o experiență de utilizator mai în concordanță cu modul tradițional Windows 7 de afișare a aplicațiilor cu ferestre. Indiferent de sentimentele tale despre Microsoft & apos;s OS, Modern Mix este un utilitar care este cu adevărat util pentru desktop dependent.
După instalare,veți fi introdus în meniul de configurare ModernMix. În mod implicit, orice aplicație pe care o lansați de pe ecranul de pornire sau de pe desktop va fi acum deschisă într-o fereastră. Puteți modifica acest comportament pentru ambele locații individuale de lansare și puteți seta ModernMix să lanseze aplicații păstrând în același timp ultimele setări utilizate, cum ar fi dimensiunea ferestrei. Dacă vă place suprapunerea minimă de control, ModernMix vă oferă opțiunea de a afișa sau ascunde modurile în colțul din dreapta sus. Dacă optați să o ascundeți, tasta F10 va comuta între modul Standard Modern pe ecran complet sau modul clasic cu ferestre.
Stardock a încorporat gânditor multe alte opțiuni comportamentale de bază. În mod normal, bara charms a Windows 8 acționează ca manager de aplicații standard pentru aplicațiile UI moderne. ModernMix ia aplicațiile UI moderne și le andocă pe bara de activități desktop pentru a estompa și mai mult liniile dintre ambele medii. O altă opțiune apreciată este capacitatea ModernMix de a constrânge dimensiunile ferestrelor aplicațiilor; multe dintre aplicațiile disponibile din magazinul de aplicații Microsoft sunt setate la o înălțime de 768 de pixeli sau mai mare și nu sunt destinate scalării.
În unele cazuri, experiența cu ferestre nu a ajuns să fie cea mai bună. Multe dintre aplicațiile Microsoft din Windows 8 sunt adaptate pentru o experiență pe ecran complet, astfel încât unele aplicații ajung să fie uneori copleșitoare. Acest lucru este mult mai evident cu jocurile care rulează; în funcție de modul în care scalați dimensiunea ferestrei; unele jocuri precum Hydro Thunder, BlazBlue sau Jezzball Galaxy vor încerca să se scaleze, dar vor ajunge să fie tăiate la rezoluții mai neconvenționale.
Având opțiunea de a optimiza și mod experiența de calcul este una dintre facilitățile de a avea un PC. Dacă vă simțiți încă ezitant în ceea ce privește saltul la Windows 8, dar vă simțiți lăsat în afara îmbunătățirilor rapide, atunci luați ModernMix pentru o rotire și vedeți dacă vă încălziți. Combinat cu Start8, ModernMix și Windows 8 ar putea fi rețeta perfectă de cocktail de calcul care va împinge în cele din urmă unii utilizatori Win7 peste punctul de basculare la Windows 8.

instalează ModernMix-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite