MovieSherlock pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați MovieSherlock Pentru Mac pentru a descărca video HD de pe YouTube/Vevo/DailyMotion/Vimeo și salvați ca MP3/MP4.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 20 Mai 2014
Cu MovieSherlock Pentru Mac, puteți căuta videoclipuri și content audio online și îl puteți descărca fără a fi nevoie să deschideți un browser Web. Este o aplicație utilă, deși nu gratuită.
Pro-uri ușor și intuitiv: MovieSherlock Pentru Mac vă permite să descărcați videoclipuri HD și HQ YouTube cu doar câteva clicuri prin fereastra principală curată și accesibilă. Rezultatele sunt afișate cu miniaturile respective și informații despre durată. De asemenea, puteți descărca videoclipuri YouTube prin Safari doar făcând clic pe butonul integrat din browser.
Conversie instantanee: puteți converti rapid videoclipuri web FLV sau MP4 în formatul Mac OS nativ. Această aplicație face o treabă bună de a vă asigura că videoclipurile pe care le descărcați pot fi redate pe Mac, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate a formatelor.
Adăugarea automată la iTunes: videoclipurile descărcate sau MP3-urile pot fi exportate automat în biblioteca dvs. iTunes.
Contra nu există capacități de sortare sau”download all “opțiune:puteți & apos;t selectați Mai multe descărcări și să le înceapă dintr-o dată. De asemenea, nu puteți sorta rezultatele; rezultatele sunt afișate doar în funcție de cuvântul cheie de căutare, indiferent de sursele sau formatele lor.
Opțiuni limitate în versiunea Lite: Această aplicație nu este gratuită. Ea vine cu un proces gratuit, dar vi se permite doar pentru a descărca trei fișiere. Când există atât de multe extensii gratuite de descărcare video pentru browserele Web, plata a 9,99 USD pentru versiunea MovieSherlock Lite poate părea prea mult, deoarece vă limitați la descărcarea numai de pe YouTube și nu la calitate full HD. Dacă doriți să descărcați de pe alte site-uri web populare de partajare video, cum ar fi Vimeo, Dailymotion și VEVO, atunci va trebui să mergeți pentru versiunea Pro, care costă 39,99 USD. În plus, numai versiunea Pro vă oferă opțiunea pentru captarea video.
Linia de fund MovieSherlock Pentru Mac face ceea ce promite aproape impecabil și vine cu o capacitate utilă de conversie a formatului. Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți mulțumit de aplicațiile gratuite de descărcare pe care le-ați încercat până acum, poate doriți să încercați acest lucru.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a MovieSherlock Pentru Mac 5.3.5.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.1.5
Cel mai recent suport pentru Mac OS
Remediați descărcarea de pe YouTube
Remediați descărcarea de pe Vimeo
Suport pentru diferite site-uri web
Adăugat suport de chat online direct din software-ul
Generalități
Lansare 26 Iunie 2020
Data Adăugării 26 Iunie 2020
Versiunea 6.1.5
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe Suplimentare
macOS Catalina
macOS Mojave
macOS High Sierra
macOS Sierra
OS X El Capitan
OS X Yosemite
OS X Mavericks
OS X munte leu
OS X Leu
OS X Snow Leopard
Popularitate
Total Descărcări 261,428
Descărcări Săptămâna Trecută 18
Software De Raportare

Install MovieSherlock for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite