multiplicitate-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați multiplicitate Pentru Windows pentru a controla mai multe PC-uri cu o singură tastatură și mouse.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 16 Aprilie 2014
Multiplicitatea vă permite să controlați cu ușurință mai multe mașini desktop sau laptop-uri cu un singur mouse și tastatură. Această aplicație oferă o soluție perfectă pentru web designeri, programatori, și majoritatea jucătorilor.
Pro
Ușor de configurat și configurat: configurarea EdgeRunner Multiplicity durează doar câteva minute. Pentru a utiliza multiplicitatea, instalați-o pe toate mașinile pe care doriți să le conectați. Utilizați un comutator în colțul din dreapta sus pentru a desemna fiecare computer ca primar sau secundar. Aplicația scanează și localizează automat toate mașinile disponibile în rețeaua wireless și vă permite să vă conectați la ele. De asemenea, atribuie un cod de acces mașinii dvs. secundare, care vă va permite să vă conectați la acesta.
Interfață intuitivă: această aplicație are o interfață elegantă, ușor de utilizat, gri. Puteți comuta între setările generale, modul KVM, setările hot-key și funcțiile de partajare audio folosind butoanele din dreapta și puteți poziționa computerele pe grila grafică principală pentru un control fără probleme. Dimensiunea grilei este ușor reglabilă de la 3×3 la 7×7.
Experiență de la distanță fără sudură: odată setată, această aplicație vă permite să utilizați o tastatură și mouse pentru mai multe mașini. Drag and drop și copy/paste acțiuni sunt acceptate, de asemenea.
Versiunea demo full-featured: înainte de a trebui să decidă dacă să cumpere această aplicație, puteți testa fără nici o limitare timp de 30 de zile. Trebuie doar să furnizați o adresă de e-mail validă și să vă activați contul, care durează mai puțin de un minut.
Contra
Posibilă incompatibilitate de sistem: dacă rulați mașini care utilizează același sistem de operare (cum ar fi Windows 7), atunci nu veți avea probleme în utilizarea multiplicității. Cu toate acestea, dacă utilizați două sisteme de operare diferite, este posibil să întâmpinați unele probleme de incompatibilitate.
Nu este potrivit pentru jocurile care folosesc un cursor de țintire: chiar dacă această aplicație a funcționat bine în timpul aproape tuturor testelor noastre, am considerat că este buggy atunci când am încercat să o folosim într-un joc în care trebuia să țintim cu cursorul.
Linia De Fund
Multiplicitatea combină ușurința de utilizare, designul elegant și funcționalitatea excelentă. It & apos;s orientate pentru utilizatorii de putere și oricine altcineva care are nevoie de a utiliza mai multe ecrane sau pentru a controla mai multe mașini cu un singur mouse și tastatură. Este posibil să nu funcționeze bine pentru gameri, dar pentru alții este un instrument util pentru a avea.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a EdgeRunner multiplicitate 3.0.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 3.2 build 00067
Generalități
Lansare 25 Noiembrie 2014
Data Adaugarii 16 Octombrie 2014
Versiunea 3.2 build 00067
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 213,315
Descărcări Săptămâna Trecută 14
Software De Raportare

Install Multiplicity-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite