NeoOffice pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați NeoOffice pentru Mac pentru a importa, edita și schimba fișiere cu alte programe office populare.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 16 Martie 2014
NeoOffice pentru Mac oferă o suită de aplicații de productivitate care își propun să rivalizeze cu Microsoft Office și Apple iWork. Folosind OpenOffice foundation, acest produs shareware acoperă aproape toate bazele. Software-ul încearcă să se diferențieze de predecesorul său prin adoptarea OS X caracteristici, cum ar fi versiunilor fișier, suport fullscreen, și trackpad gesturi, dar lasă o mare gaura: nu există nici iWork document de sprijin.
Dacă aveți o aversiune față de apartamentele de birou stabilite și doriți să încercați ceva bazat pe un proiect popular open source, NeoOffice pentru Mac prezintă o posibilă alternativă. În timp ce suita oferă toate instrumentele de bază pentru a finaliza munca dvs. și menține convențiile de interfață stabilite, grafica sa slabă și lipsa suportului pentru documente iWork îl fac un produs în general inferior.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a NeoOffice Pentru Mac 3.4.1.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2017.12
Această versiune de NeoOffice stabilește următoarea eroare: NeoOffice ar prăbuși, uneori, atunci când tipărirea unui document de lungă durată în Writer.
Generalități
Lansare 31 August 2018
Data Adăugării 31 August 2018
Versiunea 2017.12
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe Suplimentare
macOS High Sierra
macOS Sierra
OS X El Capitan
OS X Yosemite
OS X Mavericks
OS X munte leu
Popularitate
Total Descărcări 111,917
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

Install NeoOffice for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite