Norton Security Premium – descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Norton Security Premium Pentru Windows pentru a proteja viața digitală a întregii familii. Norton Security Premium a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Norton Security Premium
Protejați-vă întreaga viață digitală a familiei
Ultima actualizare la 26.04.16
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_iconRecenzia Editorilor
shelbybrown Nov 7, 2016
Norton Security Premium este suita antimalware a Symantec pentru Windows, Mac și Android. Aplicația utilizează o combinație de metode de detectare, inclusiv semnături de virus, analiză bazată pe cloud și acum învățare automată.
Pro protecție cu spectru larg: Norton Security Premium oferă mai multe linii de apărare. Metoda tradițională de scanare antivirus a fost utilizarea fișierelor de definire a virușilor, cum ar fi un catalog mugshot pentru malware. Dar malware-ul a devenit suficient de sofisticat pentru a-și schimba aspectul dincolo de recunoaștere. Următorul pas a fost scanarea comportamentală, identificarea malware – ului prin comportamentele sale, fie declanșate de scaner într-o cutie de nisip (un container virtual care păcălește malware-ul să ruleze într-un mediu în care poate fi examinat în siguranță), fie declanșate de dvs. atunci când deschideți un fișier rău intenționat sau un link web.
Noua mișcare a lui Norton merge dincolo de cutia cu nisip. Compania Predictive Machine Learning (PML) include un supercomputer care a fost alimentat cu zeci de milioane de fișiere, creând un corp de cunoștințe pe care supercomputerul l-a dezvoltat mai repede decât informaticienii care l-au creat, potrivit Norton. În loc să identifice malware-ul prin asemănarea sa cu un mugshot, acest nou tip de detectare analizează modul în care un fișier este pus împreună pentru a determina dacă fișierul ar trebui să aibă chiar și un mugshot.
În teorie, PML se poate apăra împotriva defectelor de securitate zero-day, Care sunt atunci când malware-ul este activ înainte ca un dezvoltator să aibă zile pentru a-și repara software-ul exploatat. Uneori este nevoie de editori de software săptămâni sau luni pentru a remedia vulnerabilitățile. În combinație cu Norton Insights și baza sa de date actualizată constant cu semnături de viruși, Norton vă oferă un set multiplu de instrumente antimalware.
Setări Descriptive: în secțiunea Setări din Norton Security Premium, aproape fiecare setare are o casetă cu un semn de întrebare pe care puteți face clic pentru a vedea o descriere în engleză detaliată și simplă. Preferăm să avem această documentație disponibilă offline sau într-un fișier descărcabil, dar este încă o îmbunătățire mare față de aplicațiile antimalware care folosesc o mulțime de cuvinte cheie atrăgătoare, dar vagi.
Cons Browser toolbar are unele probleme: Norton recunoaște în mod evident capcanele de a face clic pe un link rău intenționat. Bara de instrumente oferă un motor de căutare verificat (rezultatele căutării sunt filtrate astfel încât să nu indice site-uri web schițate), iar suplimentul pune un sigiliu de aprobare asupra rezultatelor căutării atunci când utilizați Google. Cu toate acestea, în testele noastre, bara de instrumente a făcut Chrome lock de câteva ori și nu a făcut o treabă excelentă de integrare vizuală în Interfața Chrome. S-ar putea să fie mai bine dacă bara de instrumente ar apărea numai atunci când ați făcut clic pe bara de adrese Chrome sau ați mutat indicatorul mouse-ului în acea parte a ecranului.
Linia de fund În timp ce bara de instrumente are unele margini aspre, Norton a construit o platformă antimalware respectabilă pentru Norton Security Premium. Introducerea învățării automate predictive oferă concurenței o provocare de recuperat.

instalează Norton Security Premium – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilitare și aplicații gratuite