PDF Reader Pro-Lite Edition pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați PDF Reader Pro-Lite Edition pentru iOS pentru a vizualiza, comenta, edita, semna, completa formularul, și partaja documente Adobe Acrobat Reader PDF.

Descrierea dezvoltatorului
De PDF Technologies, Inc
PDF Reader Pro este o aplicație esențială pentru oricine citește, evidențiază, OCR, semnează, convertește, creează, protejează și completează PDF-uri pe iPhone și iPad. Acest centru de putere full-featured face ușor de a organiza, adnota și edita biblioteca PDF. Importați fișiere de pe computer sau din cloud, apoi completați formulare, adăugați desene cu mâna liberă, note audio și multe altele.
PDF Reader Pro oferă și mai mult – îmbinați și combinați mai multe documente, împărțiți PDF-ul în mai multe fișiere, introduceți pagini dintr-un alt PDF, introduceți fotografii sau hyperlink-uri către fișierele dvs. Cu suport pentru citirea fișierelor din suitele de productivitate populare, este o modalitate convenabilă de a lua biroul oriunde te duci.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.7
Versiunea 1.7: acum vă puteți bucura de cel mai bun convertor PDF în Office! Export din PDF în Microsoft Word (.docx), PowerPoint (.pptx), Excel (.xlsx), RTF, HTML, Text, imagine, CSV și multe altele Offline. OCR (recunoaștere optică a caracterelor). Conversia PDF scanate și imagini în PDF-uri editabile și căutate sau fișiere txt. 50 + limbi acceptate.
Generalități
Lansare 11 Iulie 2019
Data Adăugării 11 Iulie 2019
Versiunea 1.7
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS, iPhone OS 4.x
Cerințe suplimentare iOS 9.0 sau o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 74
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează PDF Reader Pro-Lite Edition pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite