Pixelmator pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Pixelmator pentru iOS pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie pentru a crea, edita și îmbunătăți imaginile.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 5 Ianuarie 2015
Pixelmator vă permite să adăugați cadre la fotografiile dvs. și să creați colaje și chiar cărți de vacanță. În timp ce nu are toate clopotele și fluierele unui editor foto profesionist, are suficiente instrumente pentru editări rapide.
ProsEasy să utilizați: în Timp ce Pixelmator conține sfaturi de coaching pentru a evidenția și explica toate caracteristicile sale, ne-am't nevoie pentru a sari în și de a începe crearea de colaje amuzante cu fotografiile noastre.
Doar elementele de bază: toate instrumentele de bază sunt foarte simplu de utilizat și nu necesită cunoștințe anterioare de editare foto pentru a utiliza cu succes.
Share App: Pixelmator & apos;s Trimite o caracteristică de copiere vă permite să trimiteți fotografia editată la alte aplicații. Deci, dacă doriți să luați fotografia editat câteva crestături,it & apos;ll să-l trimiteți la Photoshop.
ConsBare-bones tool options: dacă sunteți în căutarea unui set mai robust de opțiuni de editare foto, veți fi probabil dezamăgiți de această aplicație.
Bottom LinePixelmator este aplicația perfectă pentru fotografii rapide touch-up-uri și partajare.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.3
Versiunea 2.3 aduce un instrument incredibil de selecție rapidă, un instrument puternic și precis de selecție magnetică, oferă multe îmbunătățiri mici, dar minunate ale experienței de selecție pe iOS.
Generalități
Lansare 14 Aprilie 2017
Data Adăugării 14 Aprilie 2017
Versiunea 2.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS
Cerințe suplimentare necesită iOS 9.1 sau o versiune ulterioară. Compatibil cu iPhone, iPad și iPod touch.
Popularitate
Total Descărcări 918
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Pixelmator pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite