PS3 Media Server pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați PS3 Media Server pentru Mac pentru a servi media pe PlayStation 3 sau pe alte dispozitive UPnP.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 10, 2014
PS3 Media Server Pentru Mac permite streaming de video și alte fișiere media de pe computer la PS3, Xbox 360, sau alte dispozitive prin Wi-Fi. Cu greu necesită nicio configurație și este ușor de utilizat, permițându-vă să vă bucurați de videoclipurile dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la aspectele tehnice ale procesului de streaming.
ProsLightweight: un program mic, PS3 Media Server Pentru Mac nu necesită aproape nicio configurare inițială – toate codec-urile necesare sunt incluse în instalare. După ce l-ați instalat și ați ales ce foldere să partajați, puteți uita de el.
Selectarea rapidă a fișierelor: după etichetarea folderelor care vor fi partajate pe Mac, PS3 va vedea folderele partajate și puteți alege ce videoclipuri să vizualizați.
Funcționează cu alte dispozitive: poate funcționa cu alte dispozitive de redare, inclusiv iPad-uri, iPhone-uri și chiar dispozitive Android, ceea ce o face o aplicație multifuncțională excelentă.
Probleme de instalare: în testele noastre, nu s-a instalat corect prima dată, dar s-a oprit la Pasul șase din șapte. La a doua încercare, instalarea a mers bine, terminând fără probleme. Cu toate acestea, nu a existat nicio instrucțiune pentru a închide programul de instalare sau pentru a porni programul.
Jos LineIf doriți să flux mass-media de pe computerul dvs. la alte dispozitive fără prea mult hassle, PS3 Media Server pentru Mac poate fi o soluție bună, mai ales că sprijină iOS, precum și dispozitive Android. Este mic, practic, și, în ciuda quirks sale de instalare, rămâne ușor de utilizat.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.90.1
Motoare:
FFmpeg Video, ffmpeg Web Video și FFmpeg Web Audio:
Remediați problema care a împiedicat pluginurile să extindă în siguranță FFmpegWebAudio și FFmpegWebVideo
Actualizat FFmpeg Pentru Windows
MEncoder Video:
Fix pentru spații în nume de fonturi de rupere De redare
Diverse:
Regresie fixă cu suport tsMuxer și H264
Restaurat suport Java pentru nume de fișiere cu caractere speciale pe Mac OS X.
Generalități
Lansare 17 August 2013
Data Adaugarii 17 August 2013
Versiunea 1.90.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 426,844
Descărcări Săptămâna Trecută 18
Software De Raportare

instalează PS3 Media Server pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite