Reason for Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Reason for Mac pentru a crea, edita și amesteca muzica la alegere.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Dec 18, 2014
Motivul pentru Mac vă oferă instrumentele digitale necesare pentru a crea ritmuri de dans, electronice și hip-hop. Este, de asemenea, un instrument util pentru compozitori profesioniști și compozitori în film, televiziune, sau industriile comerciale.
Gama ProsHuge de instrumente: Reason oferă sute de instrumente, bucle și efecte și chiar mai multe modalități de a personaliza fiecare dintre aceste sunete pentru a le face cu adevărat proprii. Puteți interfața cu instrumentele printr-o tastatură externă sau doar folosind mouse-ul sau tastatura computerului.
Interfață vizuală realistă: instrumentele și panourile de efecte apar ca într-un sistem rack real. Oricine care a lucrat cu echipamente fizice înainte ar trebui să aibă nici o problemă sărind chiar în și începe să se amestece cu acest software.
Caracteristici care ajută de fapt: în software-ul concurent, multe dintre caracteristicile complexe vă împiedică de fapt, dacă nu știți exact cum să le utilizați. În rațiune, caracteristicile sunt ușor de înțeles și de a lucra cu.
ConsNo caracteristici standout: motivul pentru Mac există într-un spațiu foarte competitiv, cu o mulțime de software-uri profesionale cu nume mari, cum ar fi Pro Tools și Logic, care concurează cu acesta. Singurul dezavantaj real al rațiunii este că nu face nimic pentru a face saltul la capul pachetului.
Linia de funddacă sunteți nou în lumea creării muzicii digitale, motivul pentru Mac este o aplicație excelentă. Vă permite să vă explorați creativitatea, oferindu-vă o ofertă aproape nesfârșită de instrumente și instrumente într-o interfață ușor de utilizat.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Reason for Mac 8.0.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 11.3
Creați, editați și amestecați muzica la alegere
Ultima actualizare pe 05/12/20
Au fost 1 actualizări în ultimele 6 luni
Generalități
Lansare 12 Mai 2020
Data Adăugării 12 Mai 2020
Versiunea 11.3
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe Suplimentare
macOS Catalina
macOS Mojave
macOS High Sierra
macOS Sierra
OS X El Capitan
OS X Yosemite
OS X Mavericks
Popularitate
Total Descărcări 258,926
Descărcări Săptămâna Trecută 7
Software De Raportare

Install Reason for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite