restaurați Windows Photo Viewer-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați restaurați Windows Photo Viewer pentru Windows pentru a readuce clasicul Windows Photo Viewer la Windows 10 pentru a înlocui aplicația Fotografii încorporată. Restaurare Windows Photo Viewer a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre restaurarea Vizualizatorului de fotografii Windows
Aduceți înapoi clasicul Windows Photo Viewer în Windows 10 pentru a înlocui aplicația Fotografii încorporată
Ultima actualizare pe 05/12/18
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon

Descrierea dezvoltatorului
De Authorsoft
Clasicul Windows Photo Viewer desi nu a fost scos din Windows 10, nu apare in programele implicite sau in aplicatiile implicite din Setari atunci cand efectuati o instalare curata a Windows 10, sau dupa actualizarea de la o versiune anterioara de Windows.
Este ascuns undeva. Software-ul gratuit readuce clasicul Windows Photo Viewer la Windows 10 pentru a înlocui aplicația Fotografii încorporată, care este noul metro și modern Microsoft photo viewer din Windows 10.
Caracteristicile includ,
Suport JPEG, JPG, JPE, JFIF format. Suport BMP, DIB, format ICO. Suport PNG, TIFF, TIF. Suport GIF, WDP, JXR. Aplicați modificări fie utilizatorului curent, fie tuturor utilizatorilor de pe un computer. Restaurați Windows Photo Viewer lipsă la Windows 10. Setați Windows Photo Viewer ca vizualizator foto implicit. Reveniți la aplicația Microsoft Photos în orice moment.

instalare restaurare Windows Photo Viewer-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite