Rosetta Stone Free Trial-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Rosetta Stone Free Trial Pentru Windows pentru a încerca Rosetta Stone gratuit.

Descrierea dezvoltatorului
De Rosetta Stone
Noi & apos;re cel mai rapid mod de a învăța o limbă. Doar 15 minute pe zi este tot ce trebuie. În plus, avem caracteristici imersive ceilalți tipi nu:
În deplasare: extindeți-vă experiența departe de computer cu suita noastră de aplicații mobile.
Recunoașterea vorbirii: tehnologia noastră identifică ceea ce spuneți, vă evaluează pronunția și vă oferă o evaluare în timp real.
Învață și joacă: cursanții activi își pot extinde experiența de imersiune prin jocuri sociale și comunitatea noastră online
Îndrumare online Live: exersați-vă abilitățile de conversație și obțineți feedback cu privire la pronunția dvs. de la un antrenor online.
În loc să memorezi reguli, vei descoperi tipare. În loc să repetați cuvinte, introducem cuvinte și concepte noi în ordine pentru a accelera procesul de învățare a limbilor străine.
Pe măsură ce progresați, veți folosi cuvintele și expresiile pe care le-ați învățat să înțelegeți noul vocabular introdus. Și înainte să-ți dai seama, vei gândi în noua ta limbă, în loc să o vorbești.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0
Generalități
Lansare 7 August 2014
Data Adaugarii 7 August 2014
Versiunea 1.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,871
Descărcări Săptămâna Trecută 3
Software De Raportare

instalează Rosetta Stone Free Trial-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite