Scrivener pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Scrivener pentru Mac în studioul scriitorului: schiță, editare, storyboard, scriere.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 18 Iul 2014
Scrivener este un instrument puternic pentru a vă ajuta să păstrați toate gândurile organizate în timp ce're scris nimic de la un roman la un scurt juridic. Este plin de caracteristici proiectate de scriitori pentru scriitori și, în timp ce acest lucru poate face un pic copleșitor la început, câștigul în cele din urmă este excelent.
ProsResearch oriented: această aplicație este potrivită pentru toate tipurile de scriere și include caracteristici diferite orientate spre fiecare. Dar unul dintre principalele sale beneficii este modul de lucru split-screen care vă permite să vizualizați notele și cercetarea pe o parte în timp ce scrieți pe cealaltă. Puteți introduce toate notele și cercetarea în acest program, apoi îl puteți aduce la dispoziție, eficientizând foarte mult procesul de organizare.
Tutoriale: deoarece această aplicație face atât de mult, poate fi un pic copleșitoare la început. Dar dezvoltatorii fac cât mai ușor posibil să vă găsiți drumul prin includerea diferitelor tipuri de tutoriale și referințe. Există un tutorial interactiv care vă parcurge în detaliu fiecare aspect al programului și există, de asemenea, zeci de videoclipuri care descriu diferite funcții și cum să le accesați. În timp ce va trebui să vă întoarceți și să consultați aceste resurse din când în când, acestea sunt clar accesibile și bine organizate, astfel încât să știți unde să găsiți rapid ceea ce aveți nevoie.
ConsFormatting și fotografii: această aplicație nu a fost concepută pentru a vă permite să lustruiți schițele terminate, astfel încât caracteristicile sale de formatare sunt limitate. Dezvoltatorii sugerează că vă mutați documentul într-un program mai convențional de procesare a textului, cum ar fi Word, atunci când sunteți gata pentru editarea finală, dar acest lucru poate fi un inconvenient pentru unii oameni. Acest lucru este adevărat mai ales dacă doriți să inserați imagini în documentul dvs. pe măsură ce mergeți, o operație pe care Scrivener nu o acceptă.
Linia de fundaceastă aplicație oferă pe aproape fiecare nivel. Este dotat cu caracteristici, și fiecare dintre ele într-adevăr este conceput pentru a rezolva o problemă comună pentru scriitori de diferite tipuri. Nu contează ce tip de scris faci, acest program este în valoare de testare pentru a vedea dacă este o potrivire bună. Puteți încerca gratuit timp de 30 de zile, iar prețul complet de achiziție este de 45 USD.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Scrivener Pentru Mac 2.5.0.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.8.1.2
Suport macOS Sierra îmbunătățit.
Fixed bug macOS prin care textul evidențiat ar provoca tot textul ulterior în cadrul editorului să fie vopsit cu un fundal alb.
Diverse remedieri de erori.
Generalități
Lansare 28 Decembrie 2016
Data Adaugarii 28 Decembrie 2016
Versiunea 2.8.1.2
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (învechit)
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 22,213
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

Install Scrivener for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite