servere de jocuri de supraviețuire pentru Minecraft Pocket Edition pentru iOS – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați serverele de jocuri de supraviețuire pentru Minecraft Pocket Edition pentru iOS la vânzare pentru o perioadă limitată de timp (50% OFF).

Descrierea dezvoltatorului
De BlueGenesisApps
**** LA VÂNZARE DOAR PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ DE TIMP (50% REDUCERE) ****
Serverele cu jocuri de supraviețuire sunt în sfârșit disponibile pentru Minecraft Pocket Edition. Vei fi capabil să supraviețuiască și să devină victor?
Dacă credeți că o puteți face, aceasta este aplicația pentru dvs. Concurează cu ceilalți și câștigă împotriva altora. Căutați printre cele mai bune servere disponibile pentru jocuri de supraviețuire și începeți să jucați astăzi!
Vă rugăm să știți că nu puteți utiliza această aplicație decât dacă aveți o copie a Minecraft PE Pentru a utiliza serverele.
Notă: Această aplicație nu este un produs oficial Minecraft, nu este aprobat sau asociat de Mojang.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.1
Generalități
Lansare 23 Octombrie 2020
Data Adăugării 23 Octombrie 2020
Versiunea 1.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS
Cerințe suplimentare necesită iOS 7.0 sau o versiune ulterioară. Compatibil cu iPhone, iPad și iPod touch.
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează servere de jocuri de supraviețuire pentru Minecraft Pocket Edition pentru iOS – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite