SketchBook Pro pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați SketchBook Pro pentru Mac pentru a desena în orice stil doriți.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 8, 2014
Sketchbook Pro 7 Pentru Mac este un instrument puternic care vă permite să creați tot felul de artă digitală printr-o interfață intuitivă și atractivă. În funcție de ceea ce doriți să-l utilizați pentru, puteți selecta nivelul de program care este potrivit pentru tine, și multe caracteristici sunt disponibile gratuit.
Niveluri prothree: acest program este accesibil utilizatorilor de toate nivelurile de experiență datorită diferitelor niveluri de membru disponibile. Pentru instrumentele de bază, tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să instalați aplicația pentru a ajunge la lucru. Crearea unui cont gratuit, fie prin Facebook, fie cu adresa dvs. de e-mail, deblochează Pachetul esențial de instrumente, care include opțiuni de editare a straturilor, o perie de cusur, rigle și mai mulți markeri Copici. Și pentru utilizatorii de nivel superior, versiunea Pro a aplicației vine cu ghiduri de perspectivă, instrumente de simetrie, o bibliotecă completă de culori Copic, straturi nelimitate, caracteristică Steady Stroke și multe altele pentru un cost de 2,99 USD/lună sau 24,99 USD/an.
Manual de utilizare complet: deoarece există atât de multe opțiuni și instrumente disponibile în acest program, este util să aveți unele îndrumări pe măsură ce începeți să lucrați cu acesta. Manualul de utilizare complet pe care aplicația îl oferă oferă o imagine de ansamblu detaliată a opțiunilor pachetului, precum și modul de utilizare a tuturor instrumentelor și funcțiilor, toate prezentate într-un limbaj clar și într-un format organizat.
Interfață frumos: acest program este organizat în așa fel încât să aveți toate instrumentele de care aveți nevoie disponibile fără a lua departe de spațiul de lucru principal. Instrumentele sunt aranjate în jurul exteriorului ferestrei de lucru în diferite configurații, în funcție de nivelul de membru pe care l-ați ales.
ConsTime pentru a învăța: chiar și artiștii digitali cu experiență pot avea nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu configurarea și opțiunile disponibile în acest program, iar începătorii vor trebui cu siguranță să se familiarizeze cu opțiunile și aspectul instrumentului înainte de a sări pentru a începe să creeze. Dar manualul de Utilizare face ca acest proces să fie relativ simplu-dacă nu chiar rapid -, iar numeroasele caracteristici excelente ale programului îl fac să merite investiția în timp.
Linia de fundketchbook Pro 7 Pentru Mac este un program versatil și convenabil pentru crearea de artă digitală și design grafic. Nivelurile sale de pachete îl fac potrivit pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență, iar interfața clară oferă acces ușor la toate instrumentele disponibile. În timp ce este nevoie de ceva timp pentru a afla toate intrarile si iesirile, payoff este în valoare de ea în cele din urmă.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a SketchBook Pro 7 Pentru Mac 7.0.1.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 8.2.3
Generalități
Lansare 16 Decembrie 2016
Data Adaugarii 16 Decembrie 2016
Versiunea 8.2.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (învechit)
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 19,235
Descărcări Săptămâna Trecută 14
Software De Raportare

instalează SketchBook Pro pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite