SketchUp Make 2017-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați SketchUp Make 2017 Pentru Windows pentru a crea modele 3D și încărcați-le pe Google Earth. SketchUp Face 2017 a avut 1 Actualizare în trecut 6 luni.

Detalii cheie ale SketchUp Make 2017
Creați modele 3D și încărcați-le pe Google Earth
Ultima actualizare pe 02/13/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_iconRecenzia Editorilor
Download.com Personal Aug 28, 2014
SketchUp vă oferă instrumentele necesare pentru a crea tot felul de imagini 3D și modele, de la planuri de prelucrare a lemnului la desene de planificare urbană. Cu mai multe opțiuni de șablon și o interfață intuitivă, acest program vă permite să direcționeze toată energia în crearea și nu în dibuit prin opțiuni de meniu complicate.
Varietate ProsTemplate: nu contează ce fel de design pe care're în căutarea de a crea, tu'll găsi probabil doar șablonul potrivit în acest program. Există opțiuni pentru documentația de construcție, Arhitectura Peisajului, design Interior și de producție, imprimare 3D și multe altele. În plus, fiecare tip de șablon vă permite să alegeți sistemul de măsurare pe care doriți să îl utilizați și la ce scară.
Opțiuni de ajutor: acest program poate face multe și există o mulțime de resurse diferite pentru a vă ajuta să accesați toate caracteristicile sale. În funcție de nivelul de experiență și de modul în care vă place să învățați, puteți folosi tutoriale Video, tutoriale cu ritm propriu, Un ghid de început, cărți de referință rapide sau alte opțiuni de ajutor.
ConsTime pentru a învăța: pentru că există atât de mult pentru a învăța, deși, poate dura ceva timp pentru a obține atarna de a folosi acest program în mod eficient. Începătorii pentru a proiecta programe vor dura probabil mai mult decât utilizatorii care au deja o experiență de lucru cu software similar; dar puțini oameni vor putea să sară direct și să obțină rezultate imediat.
Bottom LineSketchUp este un program gratuit neted și eficient, care oferă o mulțime de funcționalități pentru a facilita toate tipurile de proiectare. Resursele sale de ajutor abundente îl fac accesibil chiar și celor mai neexperimentați utilizatori, dar durează ceva timp pentru a obține toate caracteristicile pe care le oferă programul.

Install SketchUp Make 2017 – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite