Smart Scroll pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descarcă Smart Scroll pentru Mac pentru a face derularea mai lină, mai rapidă și mai confortabilă.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Dec 2, 2014
Smart Scroll pentru Mac vă permite să personalizați comportamentul de defilare al computerului într-o varietate de moduri, inclusiv viteza și direcția.
ProsPlenty de caracteristici: Am fost surprinși de varietatea largă de opțiuni pe care le oferă Smart Scroll Pentru Mac. Doriți să derulați mai repede sau mai încet? Doriți să măriți sau să micșorați inerția (sau”coasting”) a derulării dvs.? Doriți să inversați direcția de derulare pe axa X sau Y? Doriți să derulați automat atunci când treceți cu mouse-ul în partea de sus sau de jos a unei ferestre sau să începeți derularea automată cu o comandă rapidă de la tastatură? Smart Scroll pentru Mac face toate acestea și multe altele.
Suport pentru mai mulți șoareci: indiferent dacă utilizați un mouse convențional, un mouse Magic sau trackpad, Smart Scroll pentru Mac are ceva de oferit. Caracteristicile variază, desigur, în funcție de tipul de mouse pe care îl utilizați, dar există ceva aici pentru toată lumea.
Setări specifice aplicației: Smart Scroll pentru Mac facilitează personalizarea comportamentului de defilare pentru diferite aplicații.
Contra pentru începători: dacă nu sunteți familiarizați cu termeni precum axa X și Y sau inerția în ceea ce privește derularea, este posibil să fiți nevoit să vă jucați cu aplicația pentru a vă da seama. Documentația online a aplicației face o treabă bună de a explica caracteristicile sale, dar nu neapărat toată terminologia utilizată.
Bottom LineSmart Scroll pentru Mac este o aplicație excelentă pentru oricine dorește să personalizeze derularea. Îl recomandăm tuturor celor care nu sunt mulțumiți de opțiunile implicite de defilare.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Smart Scroll Pentru Mac 4.0b14.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.4.11
Vector Scroll își arată acum pictograma din nou când este declanșată.
Generalități
Lansare 18 Decembrie 2019
Data Adaugarii 17 Decembrie 2019
Versiunea 4.4.11
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Macintosh
Cerințe Suplimentare
macOS Catalina
macOS Mojave
macOS High Sierra
macOS Sierra
OS X El Capitan
OS X Yosemite
OS X Mavericks
OS X munte leu
OS X Leu
OS X Snow Leopard
OS X Leopard
Popularitate
Total Descărcări 31,665
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Smart Scroll pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite