Sophos Home for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Sophos Home Pentru Mac pentru a proteja până la 10 computere de malware și software rău intenționat și site-uri web.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 1, 2014
Sophos Antivirus pentru Mac Home Edition este o soluție antivirus completă pentru Mac-ul dvs. și vă oferă posibilitatea de a revizui fișierele identificate ca amenințări înainte de a fi eliminate. Cu acest program gratuit în loc, puteți avea încredere că Mac-ul dvs. nu este vulnerabil la amenințările de la majoritatea virușilor și malware-ului.
Pro interfață simplă: prin intermediul interfeței simplificate a acestei aplicații, puteți vedea cu ușurință cum progresează scanarea și ce amenințări a detectat programul. Și când scanarea este completă, puteți vizualiza o listă de elemente aflate în carantină și puteți decide dacă să le ștergeți sau nu pe unele sau pe toate.
Detectare decentă: Sophos a detectat mai multe amenințări legitime prin scanare. Acestea au fost afișate clar în Managerul de carantină și am putut vedea rezultatele scanării chiar și în timp ce scanarea era încă în desfășurare.
Contra scanări lungi: programul durează mult timp pentru a scana. De fapt, scanarea noastră inițială de testare nu a fost făcută nici măcar la jumătate după 20 de minute, ceea ce pare excesiv în comparație cu alte programe similare.
Probleme de înghețare: aplicația a înghețat de mai multe ori în timpul testării, de obicei când a fost aproape de finalizarea unei scanări. Deoarece scanările durează atât de mult, acest lucru a fost deosebit de frustrant.
Linia de fund Sophos Antivirus își face treaba chiar dacă procesul nu este întotdeauna teribil de neted. Face o treabă decentă identificând amenințările, iar rezultatele sunt afișate clar în Managerul de carantină. Programul este liber de utilizat fără limite.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.1.3
Un “Lightbox”pentru a anunța noi caracteristici
Îmbunătățiri ale fiabilității instalării
Puteți schimba numele computerelor și puteți corecta propriul nume
O Scanare completă a discului va respecta acum excluderile de pe Mac-uri
Îmbunătățiri ale paletei de culori pentru persoanele cu deficiențe de vedere
Sistem de ajutor actualizat
Îmbunătățiri aduse interfeței de utilizator și experienței de înregistrare
Generalități
Lansare 13 Aprilie 2016
Data Adăugării 13 Aprilie 2016
Versiunea 1.1.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 268,598
Descărcări Săptămâna Trecută 9
Software De Raportare

instalează Sophos Home Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite