Spotify pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Spotify pentru Mac pentru a transmite și a partaja cu ușurință muzica la alegere sau pentru a lucra cu prietenii în liste de redare colaborative. Spotify a avut 10 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Spotify
Transmiteți și partajați cu ușurință muzica la alegere sau lucrați cu prietenii pe liste de redare colaborative
Ultima actualizare pe 11/04/20
Au fost 10 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
De asemenea, disponibil pe Android, iOS și Windows
Recenzia Editorilor
shelbybrown Octombrie 18, 2017
Spotify vă permite să ascultați fără efort muzica preferată pe Mac sau pe dispozitivul mobil, să vă construiți propriile liste de redare și să descoperiți cele gata pentru diferite genuri și ocazii muzicale.
ProsBrowse muzică și de a construi propriile liste de redare: Căutare după bandă, album, cântec, gen, sau Epoca, și apoi asambla descoperirile în liste de redare, care apar în bara laterală din stânga. Dacă doriți să aduceți listele de redare iTunes, atingeți fișier și apoi selectați importați liste de redare. De asemenea, puteți căuta liste de redare create de alți utilizatori Spotify și le puteți afișa în bara laterală împreună cu propria dvs., urmând listele lor.
Ascultați liste de redare gata făcute: Spotify vrea să faci mai mult decât să asculți preferatele tale, așa că lucrează din greu pentru a te expune la muzică nouă. De exemplu, în fiecare zi, Spotify construiește șase “mixuri zilnice”pe baza obiceiurilor dvs. de ascultare. În zilele de luni Spotify creează o nouă listă de redare”Discover Weekly”, expunându-vă la melodii pe care crede că le veți bucura. La mijlocul săptămânii asamblează”# ThrowbackThursday”, colecții de cântece din ultimele decenii. Spotify are, de asemenea, liste de redare pentru o gamă largă de genuri și activități, de la țară și creștină la latină și K-pop. Între ele sunt liste de melodii pe care le auzi într-o cafenea sau când vrei să te relaxezi.
Tune in radio: împreună cu listele de redare sale, Spotify are posturi de radio artist și gen, variind de la Beach Boys la hit-uri și ratări populare din primul deceniu al secolului 21.
Diagrame, lansări noi și turnee: vedeți și ascultați listele zilnice ale celor mai jucate 50 de melodii, găsiți versiuni noi și descoperiți care dintre artiștii dvs. preferați sunt în turneu în zona dvs.
Interfață familiară: pentru cei obișnuiți cu iTunes, Spotify are o abordare similară, cu colecții de muzică, liste de redare, videoclipuri, podcast-uri și biblioteca dvs. afișate în bara laterală din stânga. Faceți clic pe un element din stânga pentru a vedea contentul său afișat în dreapta.
Conectarea la prieteni: puteți adăuga prieteni în fluxul dvs. de activități pentru a vedea activitatea lor muzicală recentă în bara laterală din dreapta. Dacă v-ați conectat conturile Spotify și Facebook, puteți adăuga prieteni apăsând butonul Găsește prieteni din partea de jos a fluxului de activități pentru prieteni. De asemenea, puteți căuta un prieten folosind numele de utilizator, dacă îl cunoașteți.
Anunțuri enervante contrafree: versiunea gratuită a Spotify vă oferă acces la toate Spotify catalog. Cu toate acestea, trebuie să ascultați șiruri de reclame intruzive, care par uneori să ruleze mai mult decât melodiile pe care tocmai le-ați ascultat. Versiunea gratuită este o modalitate excelentă de a vedea dacă vă place Spotify, dar un abonament plătit (pentru 9, 99 USD pe lună, cu o încercare de 30 de zile) este o experiență de ascultare mult mai bună.
Artiștii primesc o parte din ce în ce mai mică a veniturilor: artiștii-în special actele mai mici, mai noi-își exprimă îngrijorarea că modelul de venituri din abonamentele Spotify nu le compensează corect pentru munca lor. Artiști populari precum Taylor Swift au o relație dificilă cu Spotify și de-a lungul anilor și-au reținut muzica din serviciu.
Poate & apos;t partaja melodii cu ușurință în cadrul Spotify: la un moment dat, Spotify a avut o caracteristică de mesagerie încorporată care vă permitea să trimiteți cu ușurință melodii și liste de redare altor utilizatori Spotify chiar din aplicație. În 2017, Spotify și-a eliminat instrumentul de mesagerie și direcționează acum utilizatorii să partajeze melodii prin intermediul rețelelor de socializare. În timp ce puteți partaja în continuare, este cu siguranță mai greoaie.
Linia de fundcu oferta sa aparent nesfârșită de muzică-împreună cu liste de redare curate pentru a vă ajuta să descoperiți sau să redescoperiți artiști și melodii-Spotify oferă aproape tot ceea ce doriți într-un serviciu de muzică streaming. Dacă puteți tolera anunțuri enervante, versiunea gratuită este o opțiune, dar un abonament oferă o experiență mult mai bună.

instalează Spotify pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite