Toast Titanium for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Toast Titanium pentru Mac pentru a arde CD-uri, DVD-uri și discuri Blu-ray pe Mac.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 2 Iulie 2014
Mai mult decât o aplicație de ardere CD/DVD/Blu-Ray, Toast Titanium pentru Mac include funcții precum captura media online, conversia formatului media și capacitatea de a partaja direct videoclipurile dvs. pe Facebook, YouTube, Twitter și Vimeo. Este o aplicație puternică, deși costisitoare.
Pro
Funcționare rapidă: Toast Titanium pentru Mac se dovedește a fi rapid. Interfața este împărțită în tutoriale, date, Audio, Video, copiere și conversie File și puteți sări rapid între file și puteți utiliza diferitele funcții fără întârziere.
Tutoriale încorporate: dacă nu găsiți interfața destul de ușor de învățat, veți fi bucuroși să știți că aplicația vine cu tutoriale video integrate, care vă arată cum să faceți conversii de fișiere, backup de date, partajare video, editare video și sarcini conexe.
Actualizări în aplicație: actualizările sunt gestionate în același mod în care un software antivirus își actualizează baza de date, ceea ce înseamnă că nu trebuie să descărcați un nou instalator uriaș.
Mai mult decât ceea ce Mac oferă: Obtinerea Toast Titanium pentru 99.99 dolari-sau în mod semnificativ mai puțin, pentru cei upgrade de la o versiune anterioară-este justificată, deoarece această aplicație oferă o serie de caracteristici nu sunt disponibile pe un Mac. Aceasta include schimbul de clipuri video online, VideoBoost pentru mai repede H. 264 codec de conversie, și suport pentru mai multe disc arzătoare.
Contra
Instalator mare: dacă intenționați să obțineți această aplicație online, asigurați-vă că aveți o conexiune rapidă-instalatorul este un fișier enorm de 380,96 MB.
Linia De Fund
Toast Titanium pentru Mac este una dintre cele mai bogate aplicații de scriere CD/DVD/Blu-Ray disponibile. Deși este destul de scump, oferă o cantitate bună de funcții noi care nu sunt încorporate nativ în Mac OS X. De asemenea, este relativ ușor de utilizat, chiar și fără a se referi la tutorialele integrate.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 14.0
Nou: Toast Audio Assistant: Import audio de la aproape oriunde-LP-uri, casete, sunet microfon, sau transmis în flux-apoi edita, spori și adăugați-l la biblioteca de muzică sau arde pe CD. Curățați și îmbunătățiți înregistrările cu filtre audio. Capturați muzică în iTunes automat.
Nou: Toast MyDVD software de ardere video: transforma videoclipurile în proiecte de discuri multimedia cu aspect profesional, complet cu meniuri elegante și muzică. Burn pe DVD și AVCHD în câțiva pași simpli. Obțineți rezultate lustruite cu șabloane tematice și combinați cu ușurință mai multe filme pe un singur disc.
Nou: suport pentru Dispozitive mobile noi: Bucurați-vă de media digitală pe dispozitivele preferate cu suport pentru iPad, iPhone 6/6 Plus, Samsung Galaxy S6 și multe altele.
Generalități
Lansare 25 Iunie 2015
Data Adaugarii 25 Iunie 2015
Versiunea 14.0
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 385,245
Descărcări Săptămâna Trecută 3
Software De Raportare

Install Toast Titanium for Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite