Torch Browser for Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Torch Browser pentru Mac pentru a combina navigarea puternică cu descărcarea și partajarea media. Torch Browser a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale browserului Torch
Combinați navigarea puternică cu descărcarea și partajarea media
Ultima actualizare pe 05/01/13
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luniRecenzia Editorilor
Download.com Personal 17 Iul 2013
Torch Browser pentru Mac integrează un set mare de funcții media, cum ar fi descărcarea torrentelor fără un client torrent încorporat, salvarea videoclipurilor de pe YouTube și alte site-uri similare direct pe computer și partajarea pe rețelele de socializare populare. Aplicația îndeplinește majoritatea funcțiilor fără cusur, dar nu reușește întotdeauna să descarce videoclipuri găsite pe Web.
Torch Browser pentru Mac a funcționat bine în majoritatea cazurilor, iar incapacitatea de a descărca videoclipuri YouTube în testele noastre îl lasă doar cu o ușoară marcă împotriva acestuia. Având în vedere toate ofertele it, acest browser s-ar putea dovedi util pentru mulți utilizatori care navighează frecvent pe web pentru media.

instalează Torch Browser pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite