TunnelBear pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați TunnelBear Pentru Mac pentru a accesa orice site web ușor și privat. TunnelBear a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre TunnelBear
Accesați orice site web ușor și privat
Ultima actualizare la 22.05.17
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe iOS și Windows
Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 30, 2013
TunnelBear pentru Mac vă permite să accesați Internetul în mod privat printr-o rețea privată virtuală, chiar dacă nu știți prea multe despre configurarea rețelelor. Aplicația se conectează rapid, poate monitoriza datele care vin prin rețea și vine cu o interfață accesibilă, dar unică, ceea ce o face una dintre cele mai bune aplicații de acest gen disponibile în prezent.
TunnelBear Pentru Mac funcționează bine și este ușor de configurat și de utilizat. Pentru a vă bucura pe deplin, va trebui probabil să vă actualizați contul GRATUIT la unul plătit care oferă date nelimitate pentru un computer plus două dispozitive mobile. Acesta este un preț mic în valoare de plată, deși.

instalare TunnelBear Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite