Tweetbot pentru Twitter pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Tweetbot pentru Twitter pentru Mac pentru a monitoriza și gestiona mai multe conturi Twitter.

Descrierea dezvoltatorului
De Tapbots
Tweetbot este un premiat, client nativ Twitter pentru Mac. Acest client full-featured are suport fantastic pentru mai multe conturi și liste. Ea are, de asemenea, filtre mut puternice, mai multe puncte de vedere coloană. Proiectat pentru OS X: Tweetbot se simte ca acasă în Yosemite cu interfața sa frumoasă, animații, suport pentru afișaje Retina și Centrul de notificări.
Mai multe coloane și ferestre: deschideți căutări salvate, liste, mențiuni, conversații cu mesaje directe și multe altele în coloane sau ferestre și nu pierdeți niciodată un tweet.
Filtre Mute: ascunde tweet-uri pe care le donâ??t doriți să vedeți pentru o perioadă scurtă sau pentru totdeauna. Persoane Mute, hashtag – uri, sau tweet-uri prin cuvinte cheie (include regex).
Sincronizarea mai multor dispozitive: dacă folosești Tweetbot pe iOS, cronologia, starea necitită și filtrele mute vor rămâne sincronizate automat, astfel încât să poți continua întotdeauna de unde ai rămas pe toate dispozitivele.
Suport pentru servicii 3rd Party: Tweetbot suporta bitly, CloudApp, Droplr, img.ly, Instapaper, Mobypicture, Pinboard, buzunar, lizibilitate, și yfrog.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.3.4
Generalități
Lansare 20 Aprilie 2016
Data Adaugarii 20 Aprilie 2016
Versiunea 2.3.4
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Cerințe suplimentare OS X 10.10 sau o versiune ulterioară, Procesor pe 64 de biți
Popularitate
Total Descărcări 113
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Tweetbot pentru Twitter pentru Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite