Vegas Pro 17-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Vegas Pro 17 Pentru Windows pentru a edita videoclipuri, a adăuga efecte speciale și discuri de autor. Vegas Pro 17 a avut 0 actualizări în trecut 6 luni.

Detalii cheie despre Vegas Pro 17
Editați video, Adăugați efecte speciale și discuri de autor
Ultima actualizare la 07/05/19
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Linkul descărcare acum va descărca un mic fișier de instalare pe desktop. Rămâneți online și faceți dublu clic pe programul de instalare pentru a continua descărcarea efectivă.
Recenzia Editorilor
shelbybrown Jan 10, 2014
Sony Vegas Pro domină spațiul dintre software-ul de bază de editare video precum Windows Movie Maker și aplicațiile profesionale precum Adobe Premiere. Sony a câștigat această nișă oferind instrumente și funcții profesionale la o fracțiune din prețurile concurenților. Cea mai recentă versiune a Vegas Pro 12 adaugă o mulțime de îmbunătățiri unui editor video deja excelent.
Pro
Plin de caracteristici: cu Vegas Pro, puteți edita SD, HD, 2K, și 4K Imagini fie în 2D sau 3D stereoscopic. Sync material de la mai multe camere folosind caracteristica multicam pentru a adăuga un pic de perspectivă la filmele. Abilitățile de mascare celebre ale Vegas Pro 11 sunt îmbunătățite în 12, permițându-vă să vă perfecționați editarea.
Suport universal pentru fișiere: Vegas Pro 12 poate importa și exporta proiecte de la alți editori video, cum ar fi Resolve, Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro și After Effects.
Gata De redare: editorul video funcționează. Cu aspectul său raționalizate, oricine cu cunoștințe de bază de editare video sau de producție poate ridica și începe să utilizați Vegas Pro. Va trebui să aruncați o privire la manual pentru a utiliza funcții avansate, dar există suficiente instrumente stabilite pentru a vă permite să începeți tăierea.
Contra
Interfață datat: Vegas Pro 12 UI, deși ușor de înțeles, pare din atingere în comparație cu UIs De Premiere sau Final Cut. Aspectul general pare foarte similar cu cel al lansării din 2009, astfel încât Vegas Pro oferă o mulțime de familiaritate pentru utilizatorii actuali, dar ar putea înstrăina noii adoptatori.
Linia De Fund
Incredibil de funcțional, dar puțin bland, Sony Vegas Pro 12 este conceput pentru editorii fără prostii care doresc să-și facă treaba bine-fără toate bibelourile. Dacă & apos;re un curent Vegas Pro 11 utilizator, actualizarea este util pentru stabilitatea singur. Noii veniți se pot aștepta la o curbă de învățare mai ușoară. Sony a găsit un echilibru frumos între funcție și preț, venind cu mult înaintea principalului concurent Adobe Premiere în valoare. Cu toate acestea, odată cu introducerea Adobe Creative Cloud, se pot aduce argumente pentru oricare dintre aplicații. Totuși, Vegas Pro 12 este o alegere excelentă pentru orice editor video profesionist conștient de preț.

Install Vegas Pro 17-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite