Weather Watcher Live-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Weather Watcher Live Pentru Windows pentru a urmări vremea locală în timp real.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 31 Ianuarie 2009
Această aplicație meteo actualizată oferă o mulțime de date legate de vreme. Odată ce ați furnizat un cod poștal sau un oraș, interfața ușor de utilizat a Weather Watcher Live afișează informații detaliate despre vreme, inclusiv prognoze, temperatură și maxime și minime așteptate. Puteți adăuga cât mai multe locații ca tine'D ca și pentru a comuta între ele folosind pictograma system-tray.
Actualizările automate vă țin la curent cu viteza curentă a vântului, punctul de rouă, umiditatea, presiunea barometrică și fazele lunii. Puteți afișa locația dvs.'s condițiile meteorologice actuale de mousing peste temperatura Citire în tava de sistem. Weather Watcher Live oferă personalizări extinse, conversii de măsurare și numeroase hărți de pe tot globul și un jurnal pentru referință rapidă. Puteți vizualiza datele meteo cu prognoze orare și zilnice și puteți crea o listă de cuvinte cheie pentru a filtra alertele meteo severe.
Aplicația oferă, de asemenea, un schimbător de tapet pentru desktop folosind mai multe formate de fișiere, inclusiv JPEG, GIF, BMP și HTML. Singura noastră plângere serioasă este utilizarea puternică a memoriei 19MB. În general, însă, acest program informativ, personalizabil poate beneficia de o gamă largă de utilizatori și este liber să pornească. Aceasta este o alegere de top.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.2.47
Versiunea 7.2.47:
Fix: zilele/datele din previziunile orare și zilnice nu afișau zilele/datele corecte când Windows a fost configurat pentru a utiliza un format de dată non-standard.
Fix: Butonul”Refresh “nu a fost reîmprospătarea imaginea hărții în fereastra Weather Watcher Map Viewer.
Fix: redimensionat fereastra de căutare stație și fereastra de observare locală pentru a le împiedica afișarea sub bara de activități Windows.
Generalități
Lansare 19 Mai 2015
Data Adaugarii 19 Mai 2015
Versiunea 7.2.47
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,439,029
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Weather Watcher Live-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite