WhatsApp pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați WhatsApp pentru Mac la mesaj cu prietenii și familia în timp ce telefonul rămâne în buzunar. WhatsApp a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre WhatsApp
Mesaj cu prietenii și familia în timp ce telefonul rămâne în buzunar
Ultima actualizare pe 09/21/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Descrierea dezvoltatorului
Prin WhatsApp
La fel ca WhatsApp Web, noua aplicație oficială pentru desktop vă permite să trimiteți mesaje prietenilor și familiei în timp ce telefonul rămâne în buzunar.
Vă prezentăm aplicația pentru desktop, astfel încât să aveți o nouă modalitate de a rămâne în contact oricând și oriunde – fie pe telefon, pe computer, acasă sau la serviciu. La fel ca WhatsApp Web, aplicația noastră pentru desktop este pur și simplu o extensie a telefonului dvs.: aplicația reflectă conversațiile și mesajele de pe dispozitivul dvs. mobil.
Noua aplicație pentru desktop este disponibilă pentru Mac OS 10.9+ și este sincronizată cu WhatsApp pe dispozitivul dvs. mobil. Deoarece aplicația rulează nativ pe desktop, veți avea suport pentru notificări native pe desktop, comenzi rapide de la tastatură mai bune și multe altele.

instalați WhatsApp pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite