Windows 10-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Windows 10 Pentru Windows pentru a instala cel mai recent sistem de operare de la Microsoft. Windows 10 a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Windows 10
Instalați cel mai recent sistem de operare de la Microsoft
Ultima actualizare pe 07/30/15
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Recenzia Editorilor
shelbybrown Octombrie 18, 2017
De când Windows 10 a ieșit în vara anului 2015, a trecut printr-o încercare de critică și evoluție pe calea sa către sute de milioane de computere din întreaga lume. Odată cu actualizarea creatorilor de toamnă din octombrie 2017, Sistemul de operare a acumulat suficiente modificări pentru a justifica o nouă evaluare. Ce s-a schimbat … și ce nu s-a schimbat? Să aruncăm o privire.
Biblioteca de extensii a Edge rămâne mică – și este încă absentă în versiunea mobilă-dar are multe dintre cele mai importante, inclusiv LastPass, 1Password, Evernote, Reddit Enhancement Suite, Pinterest și o serie de blocante populare de anunțuri.
Cortana primește câteva upgrade-uri frumoase: Cortana vă poate avertiza acum dacă cineva vă sună telefonul Android și îi contactează prin mesaj text, dacă aveți aplicația Cortana [tktk catalog link] instalată pe acel telefon. De asemenea, puteți să-i spuneți acum cu comenzi vocale să vă deconecteze de la Windows, să închideți computerul, să reporniți sau să blocați ecranul, presupunând că aveți un microfon conectat la sau încorporat în computer. Cortana are, de asemenea, unele abilități îmbunătățite de dictare, permițându-vă să vorbiți e-mailuri întregi, deși nu este suficient de ascuțit pentru a înlocui opțiunile pro speech-to-text, cum ar fi Dragon NaturallySpeaking.
Manager de sarcini îmbunătățit: jucătorii se vor bucura de această nouă caracteristică: fila de performanță are acum un tracker separat pentru placa video. Acum obțineți grafice utile pentru a vedea cât de mult este împins GPU-ul dvs., cât de mult RAM utilizează, versiunea driverului și data lansării și numele cardului în sine. Acest lucru este util, nu doar pentru testare, ci și pentru depanarea computerelor altor persoane. Știind ce placă video are o persoană este esențială pentru a înțelege o problemă pe care o poate avea cu ea, iar acum pot deschide Managerul de activități cu comanda rapidă de la tastatură Ctrl+Shift+Esc și pot citi Numele produsului persoanei care încearcă să-i ajute.
Instalațiile Windows anterioare ocupă mult spațiu: după actualizarea la versiunea Fall Creators a Windows 10, utilitarul Disk Cleanup a raportat că versiunea anterioară a Windows 10-păstrată automat ca o copie de rezervă în cazul în care ceva nu merge bine-ocupa 25 de gigabyte de spațiu.
Deoarece laptopurile cu aproximativ 128 GB de stocare au devenit comune, aceasta este o mulțime de bunuri imobiliare pentru un număr mare de utilizatori. Oricum nu doriți o copie de rezervă a sistemului pe unitatea principală; păstrarea copiei de rezervă separată înseamnă că o puteți restaura dacă unitatea principală este coruptă de un virus sau deteriorată fizic sau dacă computerul dvs. este pierdut sau furat. Windows are deja instrumente solide încorporate pentru a crea și restaura copii de rezervă ale sistemului, așa că este încurcat că nu sunt utilizate aici. Microsoft oferă, de asemenea, 50 GB de stocare în cloud prin OneDrive pentru 2 dolari pe lună, dar nici asta nu intră în proces.
Nu mai vorbim de faptul că utilitarul Disk Cleanup se află sub câteva straturi pe care majoritatea utilizatorilor probabil că nu le-au săpat pentru a începe, așa că vor pierde doar spațiu de stocare și trebuie să sape în jurul Internetului pentru a-și da seama unde s-a dus, ceea ce este o experiență slabă a utilizatorului.
Încă slab control asupra actualizări și informații de utilizator: atunci Când Windows 10, lansat în vara anului 2015, au fost frecvente plângeri cu privire la cât de mult informațiile pe sistemul de operare ar putea comunica înapoi la Microsoft, și plângeri cu privire la vag caracterizarea real informații de transmis. În versiunile anterioare de Windows, ar verifica automat actualizările în mod implicit, dar puteți alege să dezactivați această funcție și să întârziați actualizările la nesfârșit.
Acest lucru a fost de dorit, deoarece actualizările Windows sparg uneori un lucru pe măsură ce repară altul, până la punctul în care s-ar putea să nu puteți încărca Windows deloc. A fost mai bine să așteptați și să vedeți dacă actualizările au cauzat probleme altora și să vă acordați timp pentru a crea o copie de rezervă a sistemului dacă doriți.
Din păcate, Windows 10 încă nu vă permite să înghețați actualizările, doar să le amânați, iar setările dvs. pentru trimiterea datelor de diagnosticare către Windows 10 sunt încă “de bază”sau “complete.”Microsoft caracterizează prima setare drept”datele necesare pentru a menține Windows la zi și sigur”, dar compania nu a fost încă să articuleze mult dincolo de aceasta sau să ofere o explicație convingătoare cu privire la motivul pentru care acest lucru nu poate fi controlat de proprietarul computerului. Acordat, suportul tehnic este mai ușor de gestionat atunci când toată lumea folosește aceeași versiune a produsului, dar această abordare ia prea multă agenție din mâinile utilizatorilor.
Jos LineIf vrei un sistem de operare în cazul în care aveți un control deplin asupra actualizări, intimitate, și backup-uri de sistem, Windows 10 e't cea mai bună alegere, din păcate. Dar cu îmbunătățirile aduse Edge și Cortana și integrarea lor cu OneDrive și Outlook.com, Microsoft oferă o alternativă interesantă la Windows 7 și chiar la ecosistemele Google și Apple.

Instalare Windows 10-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite