Windows Grep-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Windows Grep Pentru Windows într-un instrument versatil pentru căutarea fișierelor pentru șirurile de text pe care le specificați.

Descrierea dezvoltatorului
Despre Noi
Windows Grep este un instrument pentru căutarea fișierelor pentru șirurile de text pe care le specificați. Deși Windows și multe alte programe au capabilități de căutare a fișierelor încorporate, niciunul nu se poate potrivi cu puterea și versatilitatea Windows Grep.
Programul combină puterea și flexibilitatea utilităților tradiționale de linie de comandă grep disponibile pe DOS, UNIX și alte platforme cu ușurința de utilizare a Microsoft Windows. În plus față de căutare, Windows Grep efectuează, de asemenea, înlocuirea globală în fișierele dvs., cu siguranță completă.
Windows Grep este proiectat pentru căutarea de fișiere text simplu-ASCII, cum ar fi sursa de program, HTML, RTF și fișiere batch, dar se poate căuta, de asemenea, fișiere binare, cum ar fi documente procesor de text, baze de date, foi de calcul și executabile.
Caracteristici
Suport pentru utilizatorii începători și experți:
Căutări text simplu și fișiere text în stil UNIX:
Caută toate fișierele binare
Înlocuirea, precum și căutarea
Salvarea și tipărirea rezultatelor căutării
Interfață linie de comandă
Salvarea și regăsirea criteriilor de căutare
Complet multi-tasking
& apos;Caută din nou'
Căutare fișier ZIP
Delimitate și lățime fixă fișier de date căutarea la nivel de câmp.
Extensie Explorer
Instalare ușoară și dezinstalare odată ce ați găsit ceea ce căutați, puteți deschide fișierele găsite pentru vizualizare sau editare sau puteți înlocui textul găsit cu altceva.
Pentru a instala, pur și simplu descărcați fișierul și rulați. În mod implicit se va instala în directorul Program Files (de obicei c: program files Windows grep) dar îl puteți instala oriunde. Nu copiază niciun fișier în folderul Windows, dar folosește registrul pentru a salva setările.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.3
Generalități
Lansare 6 Noiembrie 2012
Data Adaugarii 6 Noiembrie 2012
Versiunea 2.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 36,734
Descărcări Săptămâna Trecută 45
Software De Raportare

Install Windows Grep-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite