Wondershare Dr. Fone pentru iOS Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Wondershare Dr. Fone pentru iOS Pentru Mac pentru a căuta, exporta, scana, re-sincroniza, face backup, extrage, și recâștiga date între PC și dispozitive iOS. Wondershare Dr. Fone pentru iOS a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Wondershare Dr. Fone pentru iOS
Răsfoiți, exportați, scanați, sincronizați din nou, faceți backup, extrageți și recâștigați datele între dispozitivele PC și iOS
Ultima actualizare la 29/10/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Windows
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Aprilie 2014
Wondershare Dr. Fone pentru iOS Pentru Mac vă oferă mai multe opțiuni pentru recuperarea fișierelor de pe dispozitive pierdute sau deteriorate sau pe care le-ați șters accidental. Puteți scana dispozitivul, fișierele de rezervă iTunes sau iCloud, apoi puteți salva fișierele recuperate direct pe computer.
Pro
Previzualizări: odată ce aplicația a terminat o scanare, afișează elementele pe care le-a găsit în partea stângă a interfeței. Făcând clic pe orice element vă permite să examinați fișierele găsite, astfel încât să puteți găsi rapid cel pe care îl căutați.
Interfață plăcută: controalele pentru această aplicație sunt intuitive și simple, astfel încât chiar și utilizatorii care nu cunosc acest tip de program nu ar trebui să aibă probleme la completarea scanărilor și accesarea fișierelor pierdute. Aplicația vă parcurge procesul de scanare și apoi prezintă rezultatele grupate pe categorii, astfel încât să puteți localiza rapid fișierele pe care le căutați.
Contra
Fără recuperare de încercare: versiunea de încercare a acestei aplicații scanează și afișează previzualizări ale fișierelor recuperabile. Pentru a recupera efectiv fișierele de care aveți nevoie, va trebui să faceți upgrade la versiunea completă pentru $69.95.
Nu există previzualizări de text: puteți previzualiza mai multe tipuri de fișiere, ceea ce este extrem de util atunci când încercați să determinați care aveți nevoie pentru a recupera cel mai mult. Excepția este cu mesajele text, care nu au previzualizări, deci nu există nicio modalitate de a vedea ce conțin decât dacă le recuperați pe toate.
Linia De Fund
Această aplicație este puternic și ușor de utilizat, cu o combinație bună de caracteristici și o interfață accesibilă. Ar fi frumos dacă versiunea de încercare ar oferi câteva recuperări gratuite ale fișierelor individuale, așa cum fac unele programe similare. Dar dacă trebuie să recuperați fișierele de pe un dispozitiv pe care l-ați pierdut sau unul deteriorat, aceasta este o opțiune bună.
Editors & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Wondershare Dr. Fone pentru iOS Pentru Mac 4.1.1

Install Wondershare Dr. Fone pentru iOS Pentru Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite