X-Plane for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați X-Plane pentru Mac la simulator de zbor cu detalii precise din cabina de pilotaj.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 10, 2014
Ca un simulator de zbor avansat, de clasă profesională, X-Plane pentru Mac, acceptă suplimente pentru avioane, peisaje și fundal și are informații actualizate și complete pentru aeroporturi reale.
Simulator de clasă ProsProfessional: folosit de școli pentru instruirea piloților și inginerii aerospațiali pentru a simula configurațiile și desenele aeronavelor, X-Plane pentru Mac oferă aeroporturi din lumea reală și condiții de zbor. Acest program vă oferă o experiență de zbor autentică, fiind unul dintre cele mai realiste simulatoare de zbor pentru computerele personale.
Extensibil: îl puteți extinde cu suplimente terțe și alte resurse, care merg atât de departe încât vă permit să proiectați și să configurați propriile avioane și rute.
Puternic: acesta nu este un joc, ci un simulator de zbor cu drepturi depline, cel mai bine apreciat de piloți. Utilizarea acestuia este mai dificilă decât să joci orice joc de zbor și, de asemenea, mai plină de satisfacții.
Cerințe de sistem ConsNo: în timp ce majoritatea programelor își postează cerințele minime și recomandate de sistem, acesta nu, dând la început impresia că poate rula pe aproape orice Mac. Departe de aceasta: aveți nevoie de cel puțin 8 GB RAM pentru a o rula bine.
Cerință mare de spațiu pe disc: numai programul demo necesită aproape 5 GB de spațiu liber. Judecând din experiențele noastre, serverele de descărcare sunt enervant de lente, astfel încât ne-a luat multe ore pentru a apuca demo-ul. Suplimentele, inclusiv avioane suplimentare și instrumente de proiectare, sunt stocate de servere terțe și pot fi descărcate de obicei mai rapid.
Joystick necesare: trebuie să aveți propriul joystick și cârma instalat înainte de a rula programul.
Curba de învățare abruptă: chiar și utilizatorii experimentați vor fi provocați de acest simulator de zbor.
Linia de funddeoarece X-Plane pentru Mac necesită o mașină puternică, un joystick și cârma și multe ore de concentrare intensă, apelează doar la piloții aspiranți sau pasionații de zbor. Aceia dintre voi care au abilitatea și răbdarea să o învețe, totuși, vor descoperi un simulator de zbor minunat-probabil cel mai realist disponibil pentru Mac.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a X-Plane Pentru Mac 10.30b1.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 11.0
Versiunea 11.0: o interfață de utilizator complet reproiectată, intuitivă, care face configurarea și editarea zborului dvs. o briză. Cockpiturile 3-D utilizabile în mod constant și modelele exterioare de înaltă rezoluție uimitoare pentru toate aeronavele incluse. Un nou motor de efecte pentru iluminare, sunete și explozii. Avionică realistă: toate avioanele sunt pregătite IFR chiar din poartă. Aeroporturi ocupate, “vii”, cu Remorchere pushback și camioane de combustibil în roaming, capabile să deservească atât aeronavele dvs., cât și avioanele AI ale simulatorului. Clădiri noi și drumuri pentru a simula mai bine orașele europene.
Generalități
Lansare 18 Mai 2017
Data Adaugarii 18 Mai 2017
Versiunea 11.0
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 442,923
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

Instalare X-Plane Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite