1Mobile Market pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați 1Mobile Market pentru Android pentru a găsi și descărca aplicații și jocuri Android.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Martie 2014
1Mobile Market vă oferă o selecție a unora dintre cele mai bune și mai interesante aplicații Google Play, alese de un grup de editori. Cu categoriile sale extinse, dar specifice și funcția utilă de căutare automată, vă poate facilita descoperirea și instalarea aplicațiilor de top.
Pro Rapid și accesibil: deoarece oferă doar aplicații gratuite, în mare parte de top, 1Mobile Market se dovedește mai ușor de digerat decât Google Play, ajutându-vă să descoperiți titluri interesante pe care altfel le-ați putea pierde.
Căutare puternică: funcția de completare automată pentru bara de căutare, în loc să vă arate cuvinte cheie sugerate ca în Google Play, oferă o duzină de titluri de aplicații relevante, economisindu-vă câteva apăsări și permițându-vă să săriți direct la aplicația dorită, pe care o puteți instala cu o singură atingere.
Contra interfață de Plastic: în comparație cu interfața Google Play, pe care încearcă să imite, această aplicație UI, în special Acasă, arată ieftin și neșlefuit. Mai mult decât atât, în partea de jos a ecranului veți găsi un banner de prost gust, vizibil, care ocupă destul de mult spațiu pe ecran și pe care trebuie să-l suportați în orice moment.
Aspecte ocazionale: în timpul testelor noastre am întâlnit ocazional aplicații de 3MB care ar dura mai mult de un minut pentru instalare, precum și link-uri de aplicații rupte.
Linia de fund 1Mobile Market face ca descoperirea aplicațiilor gratuite gratuite să fie mai rapidă și mai convenabilă decât prin Google Play, deși are propriile defecte. Nu este un înlocuitor sau un rival pentru puternicul Google Play, ci mai degrabă un frate mai mic, un bun însoțitor pentru pasionații de aplicații. Vă poate ajuta să reduceți cheltuielile software, deoarece toate aplicațiile pe care le oferă sunt gratuite.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.6.9.2
1. Performanță îmbunătățită, date reduse și utilizarea memoriei.
2. Bug-uri accident fix.
Generalități
Lansare 23 Decembrie 2015
Data Adaugarii 23 Decembrie 2015
Versiunea 6.6.9.2
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 2,060,936
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalați 1Mobile Market pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite