AccuWeather: hărți meteo zilnice și Live pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați AccuWeather: prognoza zilnică și hărți meteo Live pentru Android pentru a obține rapoarte live, hărți GPS și actualizări zilnice privind temperatura curentă, soarele, Viteza vântului și alte știri meteo.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 1 Iulie 2013
AccuWeather pentru Android oferă toate informațiile preferate legate de vreme dreptul la aparat. Această aplicație slick include, de asemenea, câteva widget-uri utile care vă permit să personalizați pagina de pornire cu prognoze meteo actualizate.
AccuWeather pentru Android oferă toate informațiile pe care le-ar putea dori fără probleme. Este netedă, stabilă și bine concepută. Pentru oricine este chiar moderat interesat de vreme, această aplicație este o alegere excelentă.
Vezi: cele mai bune 5 aplicații meteo cu cea mai precisă prognoză pentru locația ta
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 5.5.1-gratuit
– Îmbunătățiri de performanță.
– Bug fixat (bug-uri UI fixe care cauzează accidente)
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 5.5.1-gratuit
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 13,732
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează AccuWeather: hărți meteo zilnice și Live pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite