Adblock Plus pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Adblock Plus pentru Android pentru a naviga pe Web fără anunțuri.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 21 Iul 2014
Adblock Plus pentru Android extinde extensia populară a browserului Adblock Plus la dispozitivele Android. Ca și alte versiuni de Adblock, aplicația Android blochează anunțurile banner, pop-up și video, permițând în același timp altora, inclusiv site-urile listate de dvs. Adblock Plus pentru Android este gratuit.
ProsEffective: Adblock Plus blochează efectiv anunțurile enervante, inclusiv anunțurile video care încep să fie redate imediat ce navigați pe un site.
Ușor de configurat: în majoritatea cazurilor, abonamentul implicit EasyList filter și configurația automată a rețelei vor rezolva majoritatea problemelor, făcând Adblock Plus un cinch pentru a începe să utilizați.
EasyLists: EasyList și alte opțiuni de abonament la filtre sunt disponibile pentru limbile olandeză, germană, italiană și alte limbi.
Ajutor și multe altele: Adblock Plus pentru Android include instrucțiuni extinse, tutoriale și alte resurse extrase din comunitatea extinsă de asistență online Adblock și baza de utilizatori.
Dificultăți de descărcare: deoarece Adblock Plus se descarcă de pe propriul site în loc de Play Store, unii utilizatori ar putea găsi mai complicat să descarce și să instaleze. Nu am avut probleme cu telefonul nostru Android 4.3.
Înrădăcinare: dispozitivele care rulează versiuni mai vechi de Android ar putea avea nevoie să fie înrădăcinate pentru a rula Adblock Plus. Înrădăcinarea dispozitivului poate încălca garanția, poate dezactiva actualizările și poate determina alte aplicații să se comporte greșit. Numai pentru experți.
Proxy – uri: s-ar putea să trebuiască să configurați manual orice setări proxy pe dispozitivul dvs., ceea ce ar putea fi o problemă dacă este un telefon al companiei. Asigurați-vă că verificați înainte de apariția problemelor de politică.
Linia de fundcu peste 200 de milioane de descărcări, Adblock Plus s-a dovedit eficient în Firefox, Chrome și multe alte aplicații. Acesta este acum disponibil pentru Android,și îl recomandăm pentru orice utilizator care este obosit de anunțuri intruzive.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.2.1
Probleme de securitate fixe.
Generalități
Lansare 29 Iulie 2014
Data Adaugarii 29 Iulie 2014
Versiunea 1.2.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 126,394
Descărcări Săptămâna Trecută 12
Software De Raportare

Install Adblock Plus pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite