Adobe Acrobat Reader: Pdf Viewer, Editor & Creator pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Editor și Creator pentru Android pentru a vizualiza, edita, semna și adnota PDF-uri cu sistem gratuit de gestionare a documentelor standard global. Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Editor & Creator a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Adobe Acrobat Reader: Pdf Viewer, Editor & Creator
Vizualizați, editați, semnați și adnotați PDF-uri cu sistemul gratuit global standard de gestionare a documentelor
Ultima actualizare pe 11/04/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS, Mac și Windows
Recenzia Editorilor
shelbybrown 25 mai 2010
Scăderea reală este decalajul care apare la zoom, deoarece este nevoie de software-ul o secundă sau două pentru a rerender textul și imaginile. Acest lucru nu poate părea o afacere mare, dar poate fi enervant atunci când încercați să citiți cu atenție un document mare care necesită o mulțime de zoom; PDF-urile bogate în mass-media păreau să agraveze acest lucru.
Adobe Reader este un pic greu pentru o aplicație de acest tip. Prin comparație, versiunea gratuită a QuickOffice's PDF reader care vine preinstalat pe Nexus One este de doar 36kb. Aplicația Adobe necesită, de asemenea, Android 2.1 sau o versiune ulterioară, ceea ce înseamnă că utilizatorii fără Droid, Nexus One, Eris sau cealaltă mână de dispozitive 2.1 vor fi lăsați în praf. Acest lucru poate veni ca o veste proastă pentru cei dintre voi cu ceea ce Google & apos;s Android șef Andy Rubin este de asteptare”legacy “telefoane.

instalați Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Editor & Creator pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite