AirBrush: Easy Photo Editor pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descarcă AirBrush: Easy Photo Editor pentru Android pentru a satisface airbrush, noul all-in-one editor selfie naturale.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Tehnologia Meitu
Cine spune că nu putem avea perfecțiune în fotografiile noastre? Credem că toți utilizatorii ar trebui să aibă cea mai bună tehnologie de editare și filtrare la îndemână, iar AirBrush se actualizează continuu cu noi caracteristici și efecte pentru a rămâne la curent cu standardele de editare. AirBrush a fost conceput pentru a fi cel mai bun editor foto cu instrumente de retușare ușor de utilizat, opțiuni de filtrare cool și rezultate naturale și frumoase!
Caracteristici:
Blemish și îndepărtarea cosurilor
** Spune la revedere de la cosuri si pete! Cu demachiant nostru cusur, puteți elimina cosuri si pete nedorite cu robinet de un deget. Adăugați o lovitură de fard pentru a adăuga strălucire și farmec.
Albirea dinților și strălucirea ochilor
** Albirea dintilor ia zambetul tau la nivelul următor! Funcția noastră de albire a dinților vă permite să vă luminați zâmbetul fără supra-albire.
** Funcția noastră brighten vă îmbunătățește ochii pentru a vă lumina instantaneu caracteristicile.
Piele perfectă în fiecare fotografie
** Retușați, editați și chiar bronzați-vă pielea pentru a obține perfecțiunea perfectă și strălucitoare în doar câteva glisări! Pielea ta va arăta natural radiantă în toate selfie-urile și fotografiile tale! Pentru un bonus suplimentar, glisați pe un fard de obraz rece sau rouge pentru a da obrajii o strălucire suplimentară.
Subțire, remodelați și prelungiți Selfie-ul sau fotografia
** Instantaneu subțire, prelungi sau remodela orice zonă a fotografiei cu câteva glisări ale degetului.
Caracteristici De Retușare Artistică
** În plus, caracteristicile sale de editare HD, editorul AirBrush include, de asemenea, instrumente care vă permit să estompați, să decupați, să vă întindeți, să vă subțiați și să vă reglați fotografiile pentru o atingere artistică, frumoasă și dramatică. Alegeți să retușați automat imaginile sau să le remediați manual.
Adăugați adâncime și stil fotografiilor
** Instrumentul nostru de editare a neclarității vă permite să retușați orice fotografii pentru a le oferi mai multă profunzime și pentru a păstra doar lucrurile care contează în centrul atenției. Fotografiile și fotografiile dvs. vor întruchipa perfecțiunea rece văzută în fotografia profesională.
Tehnologie De Editare În Timp Real
** Editați selfie-ul înainte de a face fotografia cu instrumente de editare în timp real. Vedeți fotografia pe telefon, Alegeți editările și filtrele, apoi fixați fotografia pentru o fotografie perfectă de fiecare dată!
Filtre Naturale, Radiante
** Filtrele de frumusețe AirBrush au fost proiectate profesional pentru a îmbunătăți chiar și cele mai bune imagini și fotografii selfie pentru o atingere perfectă și frumoasă. Unele filtre pot adăuga machiaj cu aspect natural la fotografiile dvs., cum ar fi fardul sau rimelul!
Gata de a împărtăși?
** Acesta este instrumentul de editare care vă pregătește cu adevărat imaginea pentru partajare. Facebook, Instagram, Twitter și Snapchat chiar de la AirBrush!când ați terminat de editat, împărtășiți-vă fotografiile pe site-uri sociale populare precum Facebook, Instagram, Twitter și Snapchat chiar de la AirBrush!
Urmărește-ne pe conturile noastre oficiale și împărtășește-ți selfie-urile, imaginile și comentariile cu noi!
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.4.1
– Nou! Ce zici de a face fotografia POP chiar mai mult cu noua noastră caracteristică “detalii”?
– Pentru abonații noștri, vă aducem “diamante”, filtrul care vă face să străluciți și mai strălucitor!
Generalități
Lansare 9 Martie 2020
Data Adăugării 9 Martie 2020
Versiunea 4.4.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.1 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 1,038
Descărcări Săptămâna Trecută 3
Software De Raportare

Install AirBrush: Easy Photo Editor pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite